Radio Paks FM

[

Paks és körzetének rádiója

]

A Fortuna rádió a régió egyik legnépszerűbb médiuma. Sikerünket annak köszönhetjük, hogy hallgatóinkkal közösen nyitottak vagyunk a világra, mégis fontosnak tartjuk a hagyományos értékeket ápolását, és ez közösséggé formál bennünket. Rádiónk indulása 1995. március 1-jéhez kötődik. Már a kezdetekkor úgy gondoltuk, hogy hallgatóink szórakoztatása és tájékoztatása egyaránt fontos. Az országos események mellett rendszeresen beszámolunk a helyi hírekről is, jelen vagyunk vételkörzetünk kulturális-, politikai- és sportrendezvényein, igyekszünk bemut... See more

Paks FM|96.3
Szekszard FM|96.3
+3675411111
7030 Paks, Kereszt utca 25/a.
last update
[2023-10-06 05:34:16]
A Fortuna rádió a régió egyik legnépszerűbb médiuma. Sikerünket annak köszönhetjük, hogy hallgatóinkkal közösen nyitottak vagyunk a világra, mégis fontosnak tartjuk a hagyományos értékeket ápolását, és ez közösséggé formál bennünket.

Rádiónk indulása 1995. március 1-jéhez kötődik. Már a kezdetekkor úgy gondoltuk, hogy hallgatóink szórakoztatása és tájékoztatása egyaránt fontos. Az országos események mellett rendszeresen beszámolunk a helyi hírekről is, jelen vagyunk vételkörzetünk kulturális-, politikai- és sportrendezvényein, igyekszünk bemutatni tágabb környezetünk legérdekesebb személyiségeit.

Hallgatóink mindezt nagyra értékelik.

Az évek során ezért hallgatói táborunk egyre bővül, már távolabbi településeken is rádiónkra hangolnak. Büszkék vagyunk, hogy 2005. október 1-je óta három frekvencián három megye területén, közel négyszázezer emberhez szólunk. Paks és vonzáskörzete a 96,3 MHz-en, Bonyhád és környéke a 94 MHz-en, Cece és Sárbogárd körzetében élők pedig a 91,6 MHz-n külön frekvencián hallgatják a Fortuna műsorát, azzal a lényeges különbséggel, hogy ezeken a településeken napi négy órán keresztül más-más műsort sugárzunk. Ez azt jelenti, hogy például, amíg a paksiak a környék hírösszefoglalóját hallgatják, addig a bonyhádiak, vagy a sárbogárdiak saját városuk eseményeiről tájékozódnak.

Szlogenünk: Fortuna: a mindennapok ritmusa.

Ezt leghűségesebb hallgatóink valóban így is gondolják. Gondosan szerkesztett változatos zenékkel, lendületes stílusban kellemes kikapcsolódást nyújtunk.

E mellett a naponta többször jelentkező hírműsorainkban percre pontosan informáljuk hallgatóinkat a fontosabb országos és helyi eseményekről.

Estére kicsit visszavesszünk a ritmusból, és változatos közéleti-, portré-, kulturális-, és vallási magazinműsorokkal tartalmas beszélgetéseket ígérünk.

A Magyar Gallup Intézet által készített közvélemény-kutatási adatok szerint, rádiónk évek óta stabil 30%-os hallgatottságot mutat, mely túlszárnyal minden helyi és országos rádiót.

Műsorainak úgy szerkesztjük, hogy minden korosztály megtalálja a számára kedves témákat és zenéket.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-03-26,07:10:09)