Language:
Listen radio onlineFortuna


Fortuna
Rating :5.00
 


Last updated:
2012-06-16 21:23:36
Country: HungaryListen to radio stations broadcasting from Hungary
City: Paks
Address: 7030 Paks, Dózsa György út 13.
FM (MHz): 96.3
Genre: Ethnic
Phone: +36 75/411-111
Fax: +36 75/411-111
Language of broadcast: Hungarian
E-mail: info@fortunaradio.hu
Website:  www.fortunaradio.hu
Description: A Fortuna rádió a régió egyik legnépszerűbb médiuma.
Sikerünket annak köszönhetjük, hogy hallgatóinkkal közösen nyitottak vagyunk a világra, mégis fontosnak tartjuk a hagyományos értékeket ápolását, és ez közösséggé formál bennünket.

Rádiónk indulása 1995. március 1-jéhez kötődik.
Már a kezdetekkor úgy gondoltuk, hogy hallgatóink szórakoztatása és tájékoztatása egyaránt fontos. Az országos események mellett rendszeresen beszámolunk a helyi hírekről is, jelen vagyunk vételkörzetünk kulturális-, politikai- és sportrendezvényein, igyekszünk bemutatni tágabb környezetünk legérdekesebb személyiségeit.
Hallgatóink mindezt nagyra értékelik.

Az évek során ezért hallgatói táborunk egyre bővül, már távolabbi településeken is rádiónkra hangolnak.
Büszkék vagyunk, hogy 2005. október 1-je óta három frekvencián három megye területén, közel négyszázezer emberhez szólunk.
Paks és vonzáskörzete a 96,3 MHz-en, Bonyhád és környéke a 94 MHz-en, Cece és Sárbogárd körzetében élők pedig a 91,6 MHz-n külön frekvencián hallgatják a Fortuna műsorát, azzal a lényeges különbséggel, hogy ezeken a településeken napi négy órán keresztül más-más műsort sugárzunk. Ez azt jelenti, hogy például, amíg a paksiak a környék hírösszefoglalóját hallgatják, addig a bonyhádiak, vagy a sárbogárdiak saját városuk eseményeiről tájékozódnak.

Szlogenünk: Fortuna: a mindennapok ritmusa.
Ezt leghűségesebb hallgatóink valóban így is gondolják. Gondosan szerkesztett változatos zenékkel, lendületes stílusban kellemes kikapcsolódást nyújtunk.
E mellett a naponta többször jelentkező hírműsorainkban percre pontosan informáljuk hallgatóinkat a fontosabb országos és helyi eseményekről.
Estére kicsit visszavesszünk a ritmusból, és változatos közéleti-, portré-, kulturális-, és vallási magazinműsorokkal tartalmas beszélgetéseket ígérünk.

A Magyar Gallup Intézet által készített közvélemény-kutatási adatok szerint, rádiónk évek óta stabil 30%-os hallgatottságot mutat, mely túlszárnyal minden helyi és országos rádiót.

Műsorainak úgy szerkesztjük, hogy minden korosztály megtalálja a számára kedves témákat és zenéket.

Foto:Related Stations:


Comment:


Listen online Fortuna

Windows Media Player

Install WMP


Station not playing? Try to open ASX file on your computer - listen.asx

Winamp Media Player

Install Winamp


Station not playing? Try to open M3U file on your computer - listen.m3u

open player in new window

Favorites