Radio Cell FM

[

Listen Live

]

2006 augusztus 12-én elindult városunk helyi rádiója, melyet az FM 98,8 MHz-en Celldömölkön és körülbelül 10 km-es körzetében, valamint a Celldömölki Kábeltelevízió Kft. Kábelhálózatán az FM 105.0 MHz-en Celldömölkön, Kemenessömjénben, Kemenesmihályfán, Tokorcson, Vönöckön és Kemenesmagasiban lehet hallgatni. A Rádió Cell egy helyi kisközösségi nem nyereségérdekelt, tehát nem kereskedelmi rádió! Az ország más tájegységeihez, városaihoz hasonlóan jött létre Celldömölkön egy rádió, amely az itt lakókról, az itt lakóknak szól. Mindenképp megérdeml... See more

Budapest FM|98.8
+36703321212
2006 augusztus 12-én elindult városunk helyi rádiója, melyet az FM 98,8 MHz-en Celldömölkön és körülbelül 10 km-es körzetében, valamint a Celldömölki Kábeltelevízió Kft. Kábelhálózatán az FM 105.0 MHz-en Celldömölkön, Kemenessömjénben, Kemenesmihályfán, Tokorcson, Vönöckön és Kemenesmagasiban lehet hallgatni. A Rádió Cell egy helyi kisközösségi nem nyereségérdekelt, tehát nem kereskedelmi rádió!

Az ország más tájegységeihez, városaihoz hasonlóan jött létre Celldömölkön egy rádió, amely az itt lakókról, az itt lakóknak szól. Mindenképp megérdemli e közel 12.000 celli lakos, hogy saját rádiója legyen, amely a közszolgálatiság keretein belül hiteles hírforrása, tartalmas kikapcsolódása, "éteri iránytűje" lehet a városnak. A mi városunk is rendelkezik élénk közélettel, ahol meggyőződésem, hogy sikerül olyan műsort létrehozni, amely a tájegység, a város örökségét, jelenét és jövőjét tükrözi vissza, és ténylegesen, fő hangsúllyal az itt élő emberek sorsáról, lehetőségeiről, örömeiről, bánatairól, sikereiről számol be.

Ahhoz, hogy az előzőekben leírt elképzelések valóra váljanak, szeretném felajánlani segítségemet, valamint a rádió által elérhető lehetőségeket. Híreinkben, közérdekű közleményeink között, műsorainkban szívesen tesszük közzé az Önök társadalmi célú hirdetéseit, információit, programjait. Ha fontosnak tartják, hogy az itt élők tudjanak, értesüljenek az Önök munkájáról, tevékenységéről, hiteles képet kapjanak eredményeikről, sikereikről vagy éppen megoldandó nehézségeikről, akkor kérem, hogy keressenek meg az alábbi elérhetőségek valamelyikén. Használja ki a leggyorsabb médium, a rádió adottságait.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-03-26,07:09:25)