Radio C

[

Listen Live

]

A Rádió C romák rádiója. Műsorait cigányok készítik cigányoknak és nem cigányoknak közszolgálati elvek szerint. A Rádió C mint közösségi rádió, a romák életében nagy szerepet játszó interaktivitást, személyességet állítja megszólalásainak középpontjába. A Budapesten élő romák jelentős része tudja, hogy ki kinek rokona, falubelije. Egy kereskedelmi rádiónak nem adatik meg az a lehetőség, hogy úgy hallgassák az emberek, mintha bármikor egy ismerőssel találkoznának. Mi a műsorfolyam keretén belül olyan rádiót kínálunk, amelyet garantáltan sajátján... See more

Budapest FM|88.8
(1)4590095
1086 Budapest, Teleki László tér 7.
A Rádió C romák rádiója. Műsorait cigányok készítik cigányoknak és nem cigányoknak közszolgálati elvek szerint. A Rádió C mint közösségi rádió, a romák életében nagy szerepet játszó interaktivitást, személyességet állítja megszólalásainak középpontjába. A Budapesten élő romák jelentős része tudja, hogy ki kinek rokona, falubelije. Egy kereskedelmi rádiónak nem adatik meg az a lehetőség, hogy úgy hallgassák az emberek, mintha bármikor egy ismerőssel találkoznának. Mi a műsorfolyam keretén belül olyan rádiót kínálunk, amelyet garantáltan sajátjának érez valamennyi budapesti roma.

De a Rádió C természetesen bárkihez szól, aki készülékét az FM 88.8-ra hangolja. Működésünk során kiderült, hogy műsorainkat szép számmal hallgatja a budapesti nem cigány lakosság is. Hallgatóink általában nyitott gondolkodású emberek, akik érdeklődnek a társadalmi problémák iránt, emellett igénylik a változatos és jó zenét.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-26,21:47:06)