Radio Aquarius FM

[

Listen Live

]

Ο AQUARIUS FM 105.5 είναι ένας σταθμός που έχει χαράξει μια επιτυχημένη πορεία στην μπάντα των ερτζιανών και αυτό γιατί απαρτίζεται από ανθρώπους που έχουν μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο του ραδιοφώνου και η μουσική για αυτούς εκτός από μεράκι είναι τρόπος ζωής. Ο Σταθμός συνεργάζεται με όλες τις δισκογραφικές εταιρίες της χώρας και δεν προωθεί δισκογραφικά συμφέροντα και αυτό αποδεικνύεται από τις πολυάριθμες φιλοξενίες μεγάλων ονομάτων του ελληνικού πενταγράμμου στα Studio του AQUARIUS FM αφήνοντας πάντα τις καλύτερες εντυπώσεις. Πάντα πρωτοπό... See more

Koroivos FM|105.5
26230-35300
Aquarius FM 105,5 Stereo K. VOURTSIS K 'CO. Koroivos
Ο AQUARIUS FM 105.5 είναι ένας σταθμός που έχει χαράξει μια επιτυχημένη πορεία στην μπάντα των ερτζιανών και αυτό γιατί απαρτίζεται από ανθρώπους που έχουν μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο του ραδιοφώνου και η μουσική για αυτούς εκτός από μεράκι είναι τρόπος ζωής.

Ο Σταθμός συνεργάζεται με όλες τις δισκογραφικές εταιρίες της χώρας και δεν προωθεί δισκογραφικά συμφέροντα και αυτό αποδεικνύεται από τις πολυάριθμες φιλοξενίες μεγάλων ονομάτων του ελληνικού πενταγράμμου στα Studio του AQUARIUS FM αφήνοντας πάντα τις καλύτερες εντυπώσεις.

Πάντα πρωτοπόρος ακολουθεί την τεχνολογία και τις απαιτήσεις της εποχής και επενδύει σε αυτή εξοπλίζοντας της εγκαταστάσεις του με τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα.

Οι περιοχές κάλυψης του σταθμού είναι ΗΛΕΙΑ, ΖΑΚΥΝΘΟΣ, ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ, ΛΕΥΚΑΔΑ, ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ και ένα μέρος των νομών ΑΧΑΪΑΣ και ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ. Φυσικά μεταδίδεται ζωντανά από το διαδίκτυο στην διεύθυνση www.aquariusfm.gr όπου εκεί υπάρχει η ιστοσελίδα του σταθμού μας όπου μπορείτε να μάθετε τα πάντα για τον σταθμό καθώς μπορείτε να δείτε και να ακούσετε live τον παραγωγό που βρίσκεται εκείνη τη στιγμή στο studio. Στην ιστοσελίδα μας επίσης μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από τα events του σταθμού καθώς και να μαθαίνεται τα σημαντικότερα νέα που συμβαίνουν στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο μιας και η ιστοσελίδα μας φιλοξενεί και ειδήσεις που ενημερώνονται σε ωριαία βάση.

Το κοινό του άνδρες-γυναίκες ηλικίας 10 έως 60 ετών και όχι μόνο…. Ο aquarius ίσως είναι η δημοφιλέστερη επιλογή για την ψυχαγωγία των επιχειρήσεων και καταστημάτων της περιοχής μας.

Η Διαφήμιση ,τα break του σταθμού μας είναι ανά μισή ώρα και τα spot δημιουργίες καταξιωμένων διαφημιστικών εταιριών που περνούν έξυπνα στον ακροατή το μήνυμα καθώς δεν κουράζουν και ακούγονται ευχάριστα

Το κόστος προβολής στον σταθμό μας είναι αρκετά ανταγωνιστικό σε σχέση με τους υπόλοιπους ραδιοφωνικούς σταθμούς της περιοχής μας και δεν είναι τυχαίο που καθημερινά όλο και περισσότεροι είναι αυτοί που εμπιστεύονται την προβολή τους στον AQUARIUS FM 105.5
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-04,22:42:35)