Radio Mousiko Kanali (Μουσικό Κανάλι)

[

Listen Live

]

Το Μουσικό Κανάλι 105,1 δημιουργήθηκε το 1993 και ήταν ο πρώτος σταθμός που ξεκίνησε να μεταδίδει ποιοτική ξένη μουσική στην πόλη του Ηρακλείου, πλαισιωμένος πάντα από καταξιωμένους ραδιοφωνικούς παραγωγούς. Από τα πρώτα του κιόλας βήματα στο ραδιοφωνικό τοπίο, κατόρθωσε να ξεχωρίσει για το στυλ και την αισθητική του. Σήμερα το Μουσικό Κανάλι συνεχίζει την ανοδική του πορεία μετρώντας πολλές πρωτιές όσον αφορά την προβολή της μουσικής και κατέχοντας μια ιδιαίτερη θέση στην συνείδηση του ακροατή. Είναι ένα ζωντανό ραδιόφωνο, με θέση και άποψη, π... See more

Heraklion FM|105.1
8210360260
Κυριάκου Σκεπετζή 9, Ούλωφ ΠάλμεΗράκλειο ΚρήτηςΤ.Κ: 71409
Το Μουσικό Κανάλι 105,1 δημιουργήθηκε το 1993 και ήταν ο πρώτος σταθμός που ξεκίνησε να μεταδίδει ποιοτική ξένη μουσική στην πόλη του Ηρακλείου, πλαισιωμένος πάντα από καταξιωμένους ραδιοφωνικούς παραγωγούς.

Από τα πρώτα του κιόλας βήματα στο ραδιοφωνικό τοπίο, κατόρθωσε να ξεχωρίσει για το στυλ και την αισθητική του. Σήμερα το Μουσικό Κανάλι συνεχίζει την ανοδική του πορεία μετρώντας πολλές πρωτιές όσον αφορά την προβολή της μουσικής και κατέχοντας μια ιδιαίτερη θέση στην συνείδηση του ακροατή. Είναι ένα ζωντανό ραδιόφωνο, με θέση και άποψη, που υποστηρίζει νέα μουσικά ρεύματα και προβάλει εναλλακτικές προτάσεις.

Το Μουσικό Κανάλι μεταδίδει κυρίως σύγχρονα είδη μουσικής όπως pop, rock, soul, r&b, house, lounge χωρίς όμως να ξεχνά την electronica, ethnic, blues και jazz. Κλασσικά ακούσματα από τις δεκαετίες ‘60, ’70, ’80 και ’90 συμπληρώνουν το πρόγραμμα του Μουσικού Καναλιού 105.1.

Δημιουργήσαμε ένα ραδιόφωνο που καταφέρνει να συνδυάσει πολλές και διαφορετικές μουσικές τάσεις χωρίς να μεταβάλλεται η αρμονία και το προφίλ του, ικανοποιώντας όλους τους μουσικόφιλους.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-03-26,07:08:30)