Radio Sok FM

[

Listen Live

]

Ο ΣΟΚ FM 104.8 με έδρα την Χαλκίδα αποτελεί τον πιο δημοφιλή νεανικό ραδιοφωνικό σταθμό του νομού Ευβοίας σύμφωνα με τις μετρήσεις της BARI Focus. Στόχος του η ανάγκη για ένα γρήγορο, έξυπνο μουσικό ραδιόφωνο. Το πρόγραμμα του πλαισιώνεται από ελληνικές και ξένες επιτυχίες βάσει των προτιμήσεων των ακροατών του, με άξονα τις αποκλειστικές μεταδόσεις νέων τραγουδιών και αναφορές σε παλιά αγαπημένα τραγούδια. Ξεχωριστές είναι οι εκδηλώσεις που διοργανώνει ο σταθμός για παρουσιάσεις καλλιτεχνών, συναυλίες αλλά και μουσικούς διαγωνισμούς με μεγά... See more

Chabaslar FM|104.8
(+30)2221062700
A 53 Thebes, Chalkis PC
Ο ΣΟΚ FM 104.8 με έδρα την Χαλκίδα αποτελεί τον πιο δημοφιλή νεανικό ραδιοφωνικό σταθμό του νομού Ευβοίας σύμφωνα με τις μετρήσεις της BARI Focus.

Στόχος του η ανάγκη για ένα γρήγορο, έξυπνο μουσικό ραδιόφωνο.

Το πρόγραμμα του πλαισιώνεται από ελληνικές και ξένες επιτυχίες βάσει των προτιμήσεων των ακροατών του, με άξονα τις αποκλειστικές μεταδόσεις νέων τραγουδιών και αναφορές σε παλιά αγαπημένα τραγούδια.

Ξεχωριστές είναι οι εκδηλώσεις που διοργανώνει ο σταθμός για παρουσιάσεις καλλιτεχνών, συναυλίες αλλά και μουσικούς διαγωνισμούς με μεγάλα έπαθλα καθώς και φιλανθρωπικές και πολιτισμικές εκδηλώσεις τις οποίες στηρίζει.

Ο ΣΟΚ FM 104.8 μέσα στο χρόνο λειτουργίας του κατάφερε να γίνει η αγαπημένη συχνότητα των ακροατών του Νομού Ευβοίας.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-04,22:42:26)