Radio Amfissa

[

Listen Live

]

Το Ράδιο Άμφισσα FM «χτυπάει» στην καρδιά του Νομού της Φωκίδας, στην Κεντρική Στερεά Ελλάδα. Δανείζεται τη διακριτή του επωνυμία από την πρωτεύουσα – πόλη Άμφισσα, όπου και εδρεύει στην οδό Πανουργιά 24. Εκπέμπει στην συχνότητα 104,4 MHz στην μπάντα των FM. Το ισχυρό και διαυγές του σήμα καλύπτει το σύνολο του Νομού της Φωκίδας αλλά και ένα ευρύ φάσμα των Νομών Αχαΐας – Βοιωτίας. Οι κεντρικές εγκαταστάσεις αποτελούνται από δύο studio, εκ των οποίων το ένα χρησιμοποιείται αποκλειστικά για «on air» μετάδοση, ενώ το δεύτερο - βοηθητικό studio για... See more

Amfissa FM|104.4
2265079190
RADIO AMFISSA 104.4 Panourgias 24, 33 100 Amfissa
Το Ράδιο Άμφισσα FM «χτυπάει» στην καρδιά του Νομού της Φωκίδας, στην Κεντρική Στερεά Ελλάδα. Δανείζεται τη διακριτή του επωνυμία από την πρωτεύουσα – πόλη Άμφισσα, όπου και εδρεύει στην οδό Πανουργιά 24.

Εκπέμπει στην συχνότητα 104,4 MHz στην μπάντα των FM. Το ισχυρό και διαυγές του σήμα καλύπτει το σύνολο του Νομού της Φωκίδας αλλά και ένα ευρύ φάσμα των Νομών Αχαΐας – Βοιωτίας. Οι κεντρικές εγκαταστάσεις αποτελούνται από δύο studio, εκ των οποίων το ένα χρησιμοποιείται αποκλειστικά για «on air» μετάδοση, ενώ το δεύτερο - βοηθητικό studio για εγγραφές και παραγωγές διαφημιστικών spot και εκπομπών. Παράλληλα, δίνει την ευκαιρία στους ακροατές του να το ακούνε σε όλο τον κόσμο, όπου κι αν βρίσκονται μέσω του διαδικτύου.

Στελεχώνεται από ανθρώπους λάτρεις του ραδιοφώνου, οι οποίοι προσπαθούν με ένα μουσικό πρόγραμμα ποιοτικής ελληνικής και ξένης μουσικής να φιλοξενήσουν πάντα στον «αέρα» μεγάλες ποικιλίες μουσικών προϊόντων.

Ο ραδιοφωνικός μας σταθμός αναπροσαρμόζει διαρκώς το πρόγραμμά του ανάλογα με τις ανάγκες των καιρών και προσφέρει στους ακροατές του έγκυρη και άμεση ενημέρωση μέσα από μονόλεπτα ειδησιογραφικά, καιρικά και αθλητικά δελτία.

Το Ράδιο Άμφισσα FM πρωτοπορεί και λαμβάνει συνεχώς υπόψη του τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κοινού, αλλά και τις τάσεις της αγοράς. Κατά τη διάρκεια λειτουργίας του απέδειξε με τις διαφημιστικές του καμπάνιες, τόσο τη σοβαρότητά του – από επιχειρηματικής άποψης – όσο και τη σημασία που δίνει στην αισθητική του πράγματος.

Προσπαθήσαμε να παρουσιάσουμε κάτι διαφορετικό και πιστεύουμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Ίσως γιατί το «σώμα» αυτής της υπόθεσης είναι … η φιλία και η «ψυχή» της … το μεράκι. Οι συνεργάτες γινόμαστε μια ραδιοφωνική αγκαλιά που ενώνει τις όποιες μουσικές παραφωνίες ή τις πολιτικές και αθλητικές διαφωνίες. Αγαπάμε την προσπάθεια που καταβάλουμε για να κρατήσουμε το Ραδιόφωνο της Άμφισσας ζωντανό.

Τελικά, ίσως αυτό να αποτελεί και την κινητήρια δύναμη όλης της προσπάθειας. Αποδεικνύουμε καθημερινά ότι «Όπου υπάρχει θέλω, υπάρχει και μπορώ».

Ευχαριστούμε την τοπική κοινωνία, τους ομογενείς μας (οι οποίοι μας ακούν στα πέρατα της οικουμένης) και όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε τους παλμούς της ραδιοφωνικής σας καρδιάς.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-04,22:42:22)