Radio Rethymno Sport FM

[

Ραδιόφωνο με στυλ αθλητικό!

]

Το πρώτο καθαρόαιμο αθλητικό ραδιόφωνο της πόλης είναι γεγονός! Με στυλ…αθλητικό ! Ο ραδιοφωνικός σταθμός “Ρέθυμνο ΣΠΟΡ FM 103.3” ήρθε να καλύψει ένα μεγάλο κενό που υπήρχε εδώ και χρόνια στο Ρέθυμνο, αυτό του αθλητικού ραδιοφώνου, πράγμα που φάνηκε από τις πρώτες κιόλας ημέρες λειτουργίας του, αποκτώντας σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα πιστό ακροατήριο που συμμετέχει ενεργά και διατυπώνει ελεύθερα τις απόψεις του. Ο επίσημος συνεργάτης στο Ρέθυμνο του πιο επιτυχημένου αθλητικού σταθμού της χώρας “Nova ΣΠΟΡ Fm 94.6” (www.sport-fm.gr) καθημερινά... See more

Rethymno FM|103.3
+302831058333
Χαρ. Δασκαλάκη 15, Ρέθυμνο Τ.Κ. 74100 - Κρήτη -
last update
[2023-09-29 05:53:53]
Το πρώτο καθαρόαιμο αθλητικό ραδιόφωνο της πόλης είναι γεγονός! Με στυλ…αθλητικό !

Ο ραδιοφωνικός σταθμός “Ρέθυμνο ΣΠΟΡ FM 103.3” ήρθε να καλύψει ένα μεγάλο κενό που υπήρχε εδώ και χρόνια στο Ρέθυμνο, αυτό του αθλητικού ραδιοφώνου, πράγμα που φάνηκε από τις πρώτες κιόλας ημέρες λειτουργίας του, αποκτώντας σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα πιστό ακροατήριο που συμμετέχει ενεργά και διατυπώνει ελεύθερα τις απόψεις του.

Ο επίσημος συνεργάτης στο Ρέθυμνο του πιο επιτυχημένου αθλητικού σταθμού της χώρας “Nova ΣΠΟΡ Fm 94.6” (www.sport-fm.gr) καθημερινά εξασφαλίζει ζωντανές μεταδόσεις αγώνων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ζωντανή κάλυψη όλων των αθλητικών γεγονότων και όλων των κατηγοριών (CHAMPIONS LEAGUE, UEFA, ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ κτλ.), αποκλειστικές ζωντανές συνεντεύξεις, άμεση ενημέρωση, ζωντανό σχολιασμό, ζωντανή επικοινωνία με ακροατές, αλλά και προβλέψεις αποτελεσμάτων των αγώνων από ειδικούς συνεργάτες στοιχήματος.

Ο “Ρέθυμνο ΣΠΟΡ FM 103.3” εκπέμποντας ένα πλούσιο πρόγραμμα, που συνεχώς ανανεώνεται με νέους συνεργάτες από την πόλη μας, κάλυψε και θα συνεχίσει να καλύπτει όσο το δυνατόν πιο έγκαιρα και έγκυρα τα αθλητικά δρώμενα του τόπου. Αποτελεί το μέσο που επικεντρώνεται στην ουσία, ενώ εκφράζει και δέχεται άποψη.

Ενημερώνει άμεσα για τις εξελίξεις στο χώρο όλων των αθλημάτων, καλύπτοντας ταυτόχρονα όλες τις μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις παγκοσμίως, ενώ έχει αδιαπραγμάτευτο στόχο να στηρίξει τον αθλητισμό στην πόλη μας με αντικειμενικότητα.

Πασχίζει για την πρώτη είδηση προσφέροντας στον κάθε ακροατή-μέτοχο του αθλητισμού ενημέρωση, βήμα ελεύθερου διαλόγου και επικοινωνίας.

Με καθημερινές εκπομπές από αξιόλογο και έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό σε τοπικό επίπεδο αλλά και με εκπομπές από τα μεγαλύτερα «αστέρια» της αθλητικής δημοσιογραφίας των Αθηνών, όπως Σωτηρακόπουλος, Πανούτσος, Καρπετόπουλος, Χελάκης, Χριστόγλου, Θαναηλάκης, Τσαμόπουλος, Βαϊμάκης, Τσαούσης, Λεάνης κ.α., ο “Ρέθυμνο ΣΠΟΡ FM 103.3” καθημερινά σηματοδοτεί στην αθλητική ενημέρωση.

Χρησιμοποιώντας μελετημένα την υψηλή τεχνολογία καλύπτει με ισχυρό σήμα και κρυστάλινο ήχο όλο τον νομό Ρεθύμνου, σημαντικό μέρος της κεντρικής Κρήτης, μεγάλο τμήμα της νότιας και δυτικής Κρήτης, μέρη με έντονο εμπορικό, οικονομικό και αθλητικό παρελθόν, παρόν και μέλλον.



Ο “Ρέθυμνο ΣΠΟΡ FM 103.3” είναι το ραδιόφωνο που καλύπτει την ανάγκη του σύγχρονου, πολυάσχολου ανθρώπου της αγοράς για έγκαιρη, έγκυρη, συνοπτική, περιεκτική αθλητική ενημέρωση, ενώ παραμένει πάντα κοντά στον αθλητισμό με τη μορφή χορηγιών σε πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, basket, volley, beach soccer, beach volley, φοιτητικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, εργασιακά πρωταθλήματα κ.α.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-04,22:42:12)