Radio Studio 4

[

Listen Live

]

Η ιδέα δημιουργίας του ραδιοφωνικού σταθμού "Studio4" ήταν 3 φίλων, ερασιτεχνών της δεκαετίας του 80.Ο Παναγιώτης Ζ., ο Σταύρος Λ. και ο Δημήτρης Γ. το 1989 ξεκίνησαν κάποιες δοκιμαστικές εκπομπές, οι οποίες αγαπήθηκαν από το κοινό που διψούσε για κάτι διαφορετικό από αυτό που πρόσφερε η κρατική ραδιοφωνία. Μετά από 15 μηνών εκπομπών ερασιτεχνικής φύσεως, δημιουργείται η εταιρία "Studio4" και ξεκινά η λειτουργία πλέον επαγγελματικού σταθμού.Στην παρέα προστέθηκε και Αλέκος Β. Οι αρχικές εγκαταστάσεις (studio) ήταν στο Προάστιο Πτολεμαϊδας. Το 1... See more

Kozani FM|101.2
2463081090
Πτολεμαϊδα Ελλάδα 50200
Η ιδέα δημιουργίας του ραδιοφωνικού σταθμού "Studio4" ήταν 3 φίλων, ερασιτεχνών της δεκαετίας του 80.Ο Παναγιώτης Ζ., ο Σταύρος Λ. και ο Δημήτρης Γ. το 1989 ξεκίνησαν κάποιες δοκιμαστικές εκπομπές, οι οποίες αγαπήθηκαν από το κοινό που διψούσε για κάτι διαφορετικό από αυτό που πρόσφερε η κρατική ραδιοφωνία.

Μετά από 15 μηνών εκπομπών ερασιτεχνικής φύσεως, δημιουργείται η εταιρία "Studio4" και ξεκινά η λειτουργία πλέον επαγγελματικού σταθμού.Στην παρέα προστέθηκε και Αλέκος Β. Οι αρχικές εγκαταστάσεις (studio) ήταν στο Προάστιο Πτολεμαϊδας. Το 1991 το studio μεταφέρεται στον Οικ.Καρδιάς στον αριθμό 17, όπου και παρέμεινε έως το τέλος του 2008. Οι νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις βρίσκονται πλέον στο κέντρο της Πτολεμαϊδας στην Μεγ.Αλεξάνδρου 2 στον 3ο όροφο.

Στη 19χρονη αυτή διαδρομή όπως ήταν φυσικό έγιναν πολλές αλλαγές στο δυναμικό του σταθμού. Από τους αρχικούς συντελεστές παραμένει ενεργό μέλος ο Δημήτρης Γ. Ο Παναγιώτης Ζ. μετακόμισε πλέον στην Αθήνα με την οικογένειά του.Ο Σταύρος Λ. δεν ασχολείται πλέον με ότι αφορά το ραδιόφωνο, αλλά με το ψάρεμα και όπως λέει "έχει βρει την ηρεμία του". Ο Αλέκος Β. "απολαμβάνει τη σύνταξή του!"

Ένας μεγάλος αριθμός παραγωγών πέρασαν από την κονσόλα ήχου, θυμάμαι τους : Βαγγέλη, Μπάμπη, Κώστα Β., αρχικά στο Προάστιο και τους : Φώτη Γαλανό, Γιώτη Μεταλληνό, Στράτο Κ., Ελένη Σ.,Ρίτα, Ρούλα, Ειρήνη, Ράνια.Να με συγχωρέσουν αυτοί που δεν αναφέρονται.

Τα πρώτα χρόνια η επικοινωνία με το κοινό ήταν ανεπανάληπτη και μοναδική. Θυμάμαι πολλές φορές να σταματάμε την εκπομπή για συντήρηση (συνήθως σαββατοκύριακο) και πολλοί ακροατές να μην αλλάζουν συχνότητα!! και να αφήνουν το ραδιόφωνο να "φυσάει".Πως το ξέραμε αυτό; Μα μόλις ξεκινούσε το πρώτο τραγούδι της εκπομπής χτυπούσε αμέσως το τηλέφωνο!!

Θυμάμαι τις ατέλειωτες δολιοφθορές στο κέντρο εκπομπής στο βουνό (δεν ήταν μόνο ένα), τις φάρσες και τα λουκούλια γεύματα στις νυχτερινές εκπομπές. Παρ' όλα τα προβλήματα είμασταν μια καλή παρέα.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-05-13,09:57:40)