Radio Melody FM

[

Listen Live

]

1995 η χρονιά δημιουργίας του MELODY 987 ήρθε να υλοποιήσει την ανάγκη ενός ραδιοφώνου που θα αναδείκνυε την φυσιογνωμία της Κρήτης και θα ανταποκρινόταν στις απαιτήσεις των ανθρώπων της. O MELODY από την αρχή της δημιουργίας του έχει αποδεχθεί και έχει αντεπεξέλθει στην πολύ μεγάλη ευθύνη που έχει στους ακροατές φίλους και διαφημιζόμενους. Η μεγάλη του ακροαματικότητα από την έναρξη της λειτουργίας του επιτυγχάνεται χάρη στην αδιάκοπη προσπάθεια για βελτίωση και συνεχή προσαρμογή του προγράμματος στις απαιτήσεις του ακροατή και του σύγχρονου ρ... See more

Heraklion FM|98.7
+302892053370
Timbaki, PO Box 40 Heraklion 70 200
1995 η χρονιά δημιουργίας του MELODY 987 ήρθε να υλοποιήσει την ανάγκη ενός ραδιοφώνου που θα αναδείκνυε την φυσιογνωμία της Κρήτης και θα ανταποκρινόταν στις απαιτήσεις των ανθρώπων της.

O MELODY από την αρχή της δημιουργίας του έχει αποδεχθεί και έχει αντεπεξέλθει στην πολύ μεγάλη ευθύνη που έχει στους ακροατές φίλους και διαφημιζόμενους.

Η μεγάλη του ακροαματικότητα από την έναρξη της λειτουργίας του επιτυγχάνεται χάρη στην αδιάκοπη προσπάθεια για βελτίωση και συνεχή προσαρμογή του προγράμματος στις απαιτήσεις του ακροατή και του σύγχρονου ραδιοφώνου.

MELODY 987 ένας σταθμός που κέρδισε αμέσως τις καρδιές των ακροατών κάθε ηλικίας. Η μουσική, ελληνική 100% είναι η βάση του 24ώρου προγράμματος του που καλύπτει όλα τα μουσικά γούστα, ενώ η αποκλειστική συνεργασία του με το απόλυτο μουσικό ραδιόφωνο της Αθήνας RADIO SFERA 102,2 εμπλούτισε τον MELODY ακόμα πιο πολύ αφού από την συχνότητα του μεταδίδονται αποκλειστικότητες νέων τραγουδιών και αγαπημένοι παραγωγοί όπως:

ΝΑΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΕΡΗΣ

ΓΙΟΛΑΝΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΗ

ΝΙΚΗ ΚΑΡΤΣΩΝΑ

ΕΛΕΝΗ ΓΕΛΑΛΗ

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΝΑΡΑΚΗΣ

ΘΕΜΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ και άλλοι πολλοί!!

Η μεγάλη του ακροαματικότητα επιβεβαιώθηκε από την έρευνα ακροαματικότητας που διενεργήθηκε στον Νομό Ηρακλείου και ανέδειξε τον ΜELODY στις πρώτες θέσεις ακροαματικότητας και αναγνωρησιμότητας σύμφωνα με επίσημες δημοσκοπήσεις.

Η κατάρτιση του προγράμματος είναι τέτοια που ικανοποιεί όλα τα γούστα των ακροατών.

Οι εκπομπές που συνθέτουν το πρόγραμμα του είναι αφιερωμένες στη μουσική. Οι μουσικοί παραγωγοί αγαπούν πολύ αυτό που κάνουν και δουλεύουν σ’ αυτό με κέφι και ενθουσιασμό. Η ζωντάνια του προγράμματος φτάνει στους ραδιοφωνικούς δέκτες του Νησιού με μεγάλη πιστότητα και άριστη ποιότητα ήχου αφού στηρίζεται στον άρτιο τεχνικό εξοπλισμό του σταθμού με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας της παγκόσμιας αγοράς.

Ο MELODY εκπέμπει στους 98,7 ΜΗZ στα FM και καλύπτει τον Νομό Ηρακλείου ,την νότια και κεντρική Κρήτη και την νήσο Γαύδο

Η δύναμη του MELODY επεκτείνετε απ άκρη σ άκρη σε όλο τον πλανήτη μια και εκπέμπει ζωντανά και στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ μέσα από την σελίδα του www.melodyfm.gr με αποτέλεσμα να ακούγεται παντού με μεγάλη επισκεψιμότητα στην σελίδα του.

Η διαφήμιση των επαγγελματιών και των εταιριών γίνετε με μεγάλη επαγγελματικότητα και η συνέπεια των ανθρώπων του τμήματος Marketing του MELODY 98,7 αποτελούν την εγγύηση της επένδυση τους. Φροντίζουμε για την δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης ανάμεσα στον MELODY και τον κάθε ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟ ξεχωριστά.

Το σωστά δομημένο ποιοτικό πρόγραμμα με την παράλληλη έρευνα για την εξεύρεση της ενδεδειγμένης χρονικής περιόδου προβολής του κάθε διαφημιζόμενου ξεχωριστά αξιοποιεί πλήρως την απόδοση των διαφημιστικών μηνυμάτων και προτάσεων.

Η απόδοση της διαφήμισης βρίσκεται σε ορθή σχέση με την τιμολογιακή πολιτική του MELODY. Οι ραγδαίοι ρυθμοί ανάπτυξης της διαφήμισης απαιτούν πλήρη και σωστή ενημέρωση.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-03-26,07:07:27)