Radio ΡΑΔΙΟ ENERGY

[

Ακούστε Ζωντανά το Ράδιο Energy 966 Fm

]

Από τις αρχές του 1997, εκπέμπει το Ράδιο Energy, ένας ραδιοφωνικός σταθμός, που εξελίχτηκε σε έναν από τους πιο σύγχρονους και ποιοτικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς του Νομού Καβάλας. Το Ράδιο Energy εκπέμπει από την συχνότητα των 96.6 Μεγακύκλων στερεοφωνικά, παρέχοντας δε οπτικές πληροφορίες στους ακροατές (R.D.S.), καθώς η εμβέλειά του, καλύπτει τον Νομό καβάλας, και μεγάλο τμήμα του Νομού Δράμας. Το ρεπερτόριο του Ράδιο Energy, απαρτίζεται, μόνο από τις επιτυχίες του ελληνικού πενταγράμμου, με ένα μεγάλο φάσμα καλλιτεχνών, από τους πιο δημοφιλ... See more

Kavala FM|96.6
+302510600100
7ΗΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ 57, Kavála, Greece
last update
[2023-02-12 07:13:45]
Από τις αρχές του 1997, εκπέμπει το Ράδιο Energy, ένας ραδιοφωνικός σταθμός, που εξελίχτηκε σε έναν από τους πιο σύγχρονους και ποιοτικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς του Νομού Καβάλας.

Το Ράδιο Energy εκπέμπει από την συχνότητα των 96.6 Μεγακύκλων στερεοφωνικά, παρέχοντας δε οπτικές πληροφορίες στους ακροατές (R.D.S.), καθώς η εμβέλειά του, καλύπτει τον Νομό καβάλας, και μεγάλο τμήμα του Νομού Δράμας.

Το ρεπερτόριο του Ράδιο Energy, απαρτίζεται, μόνο από τις επιτυχίες του ελληνικού πενταγράμμου, με ένα μεγάλο φάσμα καλλιτεχνών, από τους πιο δημοφιλείς, έως και τους νέους πρωτοεμφανιζόμενους στον χώρο, επιλέγοντας και προβάλλοντας τα τραγούδια τους, που είναι οι αυριανές μουσικές επιτυχίες. Σε αυτό φυσικά συντελεί η σταθερή συνεργασία του ραδιοφωνικού σταθμού με όλες τις δισκογραφικές εταιρίες, που έχουν ως αντικείμενο το συγκεκριμένο είδος μουσικής.

Η προσπάθεια του Ρ/Σ, σε συνδυασμό με την αγάπη των ακροατών του, που αυξάνεται συνεχώς, τον οδήγησαν, στην αναγνώριση και επαγγελματική καταξίωση του στο χώρο, από τις αρχές του Αυγούστου του 1999.

Η μεγάλη ποικιλία των ζωντανών μουσικών εκπομπών, του Ρ/Σ, ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς ακροατές, από τον φοιτητή και σπουδαστή, μέχρι τον κάθε έμπορο και επαγγελματία.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-04,22:41:04)