Radio Kanali 1 (Κανάλι 1)

[

Listen Live

]

Ο Ραδιοφωνικός Σταθμός ΚΑΝΑΛΙ 1 ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, 94,8 F.M. STEREO , γεννήθηκε το Μάρτιο του 1989 με στόχο την υψηλή ποιότητα ραδιοφωνικών εκπομπών, την εγκυρότητα στην ενημέρωση και την καλή ψυχαγωγία. · 18 χρόνια μετά, οι στόχοι μας παραμένουν ίδιοι και εξακολουθούμε να κινούμαστε επάνω στις κατευθυντήριες γραμμές που είχαμε χαράξει τότε, βλέποντας πως δικαιωθήκαμε στο σύνολο των αρχικών επιλογών μας , οι οποίες είναι μέχρι και σήμερα επίκαιρες. Μάρτυρες για αυτό, είναι οι χιλιάδες Μεσσήνιοι ακροατές μας στην πόλη και το χωριό που καθημερινά μας κρ... See more

Kalamatas FM|94.8
2721092500-2721093200
Νέδοντος 76, Τ.Κ. 24100 ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Ο Ραδιοφωνικός Σταθμός ΚΑΝΑΛΙ 1 ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, 94,8 F.M. STEREO , γεννήθηκε το Μάρτιο του 1989 με στόχο την υψηλή ποιότητα ραδιοφωνικών εκπομπών, την εγκυρότητα στην ενημέρωση και την καλή ψυχαγωγία.

· 18 χρόνια μετά, οι στόχοι μας παραμένουν ίδιοι και εξακολουθούμε να κινούμαστε επάνω στις κατευθυντήριες γραμμές που είχαμε χαράξει τότε, βλέποντας πως δικαιωθήκαμε στο σύνολο των αρχικών επιλογών μας , οι οποίες είναι μέχρι και σήμερα επίκαιρες. Μάρτυρες για αυτό, είναι οι χιλιάδες Μεσσήνιοι ακροατές μας στην πόλη και το χωριό που καθημερινά μας κρίνουν και που όλα αυτά τα χρόνια, μας έχουν στην πρώτη θέση της ακροαματικότητας στο νομό.

· Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι είμαστε ο πρώτος σε ακροαματικότητα σταθμός , στις παραγωγικές ηλικίες του Μεσσηνιακού πληθυσμού καθώς και των γύρω νομών Λακωνίας - Αρκαδίας, στα μεσαία και πάνω οικονομικά στρώματα.

· Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι όλα σχεδόν τα πολιτικά κόμματα, μας διάλεξαν για τη μετάδοση των κεντρικών τους πολιτικών ομιλιών σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις.

Οι συνεργάτες μας είναι στην πλειοψηφία τους επαγγελματίες δημοσιογράφοι και μουσικοί παραγωγοί που ξέρουν να αξιοποιούν την είδηση και που σέβονται το λόγο. Όλη τους η φιλοσοφία, βασίζεται και αξιοποιεί το τρίπτυχο: Έγκυρη ενημέρωση- ψυχαγωγία- επιμόρφωση
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-04,22:40:40)