Radio Hit

[

The No.1 Hit music station In Komotini!!

]

Ο HIT FM 92,9 δημιουργήθηκε τον Ιούλιο του 1995. Είναι ο μοναδικός ραδιοφωνικός σταθμός στην Κομοτηνή που μεταδίδει 24 ώρες το 24ωρο μουσική από τους καταλόγους επιτυχιών της Μ. Βρετανίας και της Αμερικής , καθώς επίσης και μουσική από τις δεκαετίες 70, 80, 90. Έχουμε δημιουργήσει ένα καθημερινό πρόγραμμα εμπλουτισμένο με δελτία ειδήσεων, μουσικά νέα (music news) , αναδρομές στο παρελθόν (History of music) , διάφορα νέα που αφορούν τη μόδα (fasion clip), επιτυχίες του HIT FM (HIT hits), HIT top5, UK top5, US top5 τα HIT radionews με τη maggy χα... See more

Komotini FM|92.9
+306945101804
HELLAS, Komotiní, Greece
last update
[2023-02-06 09:53:07]
Ο HIT FM 92,9 δημιουργήθηκε τον Ιούλιο του 1995. Είναι ο μοναδικός ραδιοφωνικός σταθμός στην Κομοτηνή που μεταδίδει 24 ώρες το 24ωρο μουσική από τους καταλόγους επιτυχιών της Μ. Βρετανίας και της Αμερικής , καθώς επίσης και μουσική από τις δεκαετίες 70, 80, 90. Έχουμε δημιουργήσει ένα καθημερινό πρόγραμμα εμπλουτισμένο με δελτία ειδήσεων, μουσικά νέα (music news) , αναδρομές στο παρελθόν (History of music) , διάφορα νέα που αφορούν τη μόδα (fasion clip), επιτυχίες του HIT FM (HIT hits), HIT top5, UK top5, US top5 τα HIT radionews με τη maggy χαραλαμπίδου το αθλητικό μονόλεπτο με το γιάννη δάρα και τη μουσική πρόταση του σταθμού μας.

Από την πρώτη στιγμή το κοινό εκτίμησε και αγκάλιασε την προσπάθεια μας , με αποτέλεσμα να αποτελούμε την πρώτη τους επιλογή στα ραδιοφωνικά δρώμενα της περιοχής . Με τα πιο σύγχρονα υλικοτεχνικά μέσα καλύπτει ραδιοφωνικά όλη την Θράκη, με εμβέλεια σήματος στις πόλεις της Ξάνθης, Αλεξανδρούπολης, Σαμοθράκης, Θάσου. Το κοινό μας καλύπτει τις ηλικίες από 17 - 35 . Στόχος μας είναι να ενημερώσουμε και να διασκεδάσουμε συγχρόνως τους φίλους μας με τις καλύτερες μουσικές επιλογές .

Από τότε ως τώρα, η προσπάθεια μας συνεχίζεται με το ίδιο αμείωτο ενδιαφέρον και ένταση και οι διάφορες δημοσκοπήσεις που γίνονται κατά καιρούς από διάφορους φορείς μας φέρνουν συνεχώς στις πρώτες θέσεις. Φυσικά εμείς σαν ραδιοφωνικός σταθμός δεν περιμένουμε τις παραπάνω δημοσκοπήσεις να επιβραβεύσουν τον κόπο και την προσπάθεια μας. Το προσωπικό του σταθμού που απαρτίζεται από άτομα ώριμα, ηλικίας μεταξύ 21 και 33 ετών και με μέσο όρο 27 ετών, με πολλά χρόνια προϋπηρεσίας στις ραδιοφωνικές παραγωγές, δίνει καθημερινά τον καλύτερο του εαυτό, και έκανε το ποικίλο πρόγραμμα του HIT FM ιδιαίτερα αρεστό σε διαφορετικές κοινωνικές μάζες ακροατών.

Οι στόχοι μας, είναι στόχοι κάθε καλού ραδιοφωνικού σταθμού που σέβεται τον εαυτό του και τον ακροατή πάνω απ’ όλα. Το κυνήγι των επιτυχιών, και η πρωτιά των μεταδόσεων θα συνεχιστεί με τον ίδιο έντονο ρυθμό. Οι πολλοί διαγωνισμοί θα συνεχίσουν να χαρίζουν στους ακροατές μεγάλα δώρα. Οι εκδηλώσεις ποικίλου περιεχομένου, έχουν προγραμματιστεί και θα γίνουν για να φέρουν το κοινό πιο κοντά στις παλιές καλές ημέρες του ραδιοφώνου και πιο κοντά στην οικογένεια του HIT FM.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-03-26,07:06:10)