Radio Nova FM

[

Listen Live

]

Ο Nova fm είναι ραδιοφωνικός σταθμός που έγραψε και γράφει ιστορία στο χώρο των ραδιοσυχνοτήτων της περιφέρειάς μας. Υπήρξε πρωτοπόρος στα ερτζιανά και απόλυτα καινοτόμος μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Αγαπήθηκε, καθιερώθηκε και ανέβηκε στην κορυφή. Έδωσε στίγμα σε πολλούς άλλους σταθμούς και μέσα στο χάος των συχνοτήτων που κατακλύζουν τον ουρανό των κεραιών, ήταν φωτεινός ακριβώς έτσι όπως ένα αστέρι οφείλει! Και τώρα η στιγμή, η καινούρια στιγμή, η αναγεννημένη, ανανεωμένη στιγμή ήρθε για να λάμψει!! Εκρηκτική ανανέωση στον 92,1!!!!! Ο ... See more

Lamia FM|92.1
2231030175
Καποδιστρίου 34ος ΌροφοςΛαμία, Τ.Κ. 351 00
Ο Nova fm είναι ραδιοφωνικός σταθμός που έγραψε και γράφει ιστορία στο χώρο των ραδιοσυχνοτήτων της περιφέρειάς μας. Υπήρξε πρωτοπόρος στα ερτζιανά και απόλυτα καινοτόμος μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Αγαπήθηκε, καθιερώθηκε και ανέβηκε στην κορυφή. Έδωσε στίγμα σε πολλούς άλλους σταθμούς και μέσα στο χάος των συχνοτήτων που κατακλύζουν τον ουρανό των κεραιών, ήταν φωτεινός ακριβώς έτσι όπως ένα αστέρι οφείλει!

Και τώρα η στιγμή, η καινούρια στιγμή, η αναγεννημένη, ανανεωμένη στιγμή ήρθε για να λάμψει!!

Εκρηκτική ανανέωση στον 92,1!!!!!

Ο Nova fm αλλάζει χρώμα, αλλάζει αέρα και το νέο πρόγραμμά του με καλό ελληνικό και ξένο τραγούδι θα σας κάνει να τον λατρέψετε!!!!!! Με τη δύναμη του REAL FM στη συχνότητά μας και ένα μουσικό πρόγραμμα που θα καθορίζεται από μουσικούς παραγωγούς , ότι ακούτε πλέον ……θα είναι Nova fm!!
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-04,22:40:07)