Radio Lihnari Rhodes Dodecanese FM

[

Listen Live

]

….Και φανταζόμαστε πως και αυτοί που μας ακούν για τον ίδιο λόγο μας ακούν. Κάνουν την ψυχανάλυση τους μέσα από τα τραγούδια που ακούν από το ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΛΥΧΝΑΡΙ. Τι τραγούδια θα μου πεις; Τραγούδια με εικόνες, τραγούδια που δεν προσβάλλουν, τραγούδια με ιστορία, τραγούδια με αύριο…….Μην σας φανούν ρομαντικά η «κουλτουριάρικα» τα παραπάνω. Τα πράγματα είναι πιο απλά: Άλλοι την βρίσκουν με Gucci φόρεμα, εμείς με το «κόκκινο φουστάνι», άλλοι με Shakira( όχι πως δεν απολαμβάνουμε τους κοιλιακούς της) εμείς με Johnny Cash,U2, Manu Chao…. Άλλοι με Κο... See more

Rhodes FM|91.7
22410-77130
RADIO Lihnari Athens 109, PC 85100, Rhodes
….Και φανταζόμαστε πως και αυτοί που μας ακούν για τον ίδιο λόγο μας ακούν.

Κάνουν την ψυχανάλυση τους μέσα από τα τραγούδια που ακούν από το ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΛΥΧΝΑΡΙ.

Τι τραγούδια θα μου πεις;

Τραγούδια με εικόνες, τραγούδια που δεν προσβάλλουν, τραγούδια με ιστορία, τραγούδια με αύριο…….Μην σας φανούν ρομαντικά η «κουλτουριάρικα» τα παραπάνω.

Τα πράγματα είναι πιο απλά:

Άλλοι την βρίσκουν με Gucci φόρεμα, εμείς με το «κόκκινο φουστάνι», άλλοι με Shakira( όχι πως δεν απολαμβάνουμε τους κοιλιακούς της) εμείς με Johnny Cash,U2, Manu Chao….

Άλλοι με Κονιτοπουλεους εμείς με Αιμιλία Χατζηδάκη, Δόμνα Σαμίου...Με λίγα λόγια η «fast food» μουσική μας πέφτει βαριά, προτιμάμε την κουζίνα της μαμάς μας με καρυκεύματα σημερινά, της γενιάς μας.

Πάμε «cine paradiso», πάμε τέχνη, πάμε βιβλίο, πάμε διαδίκτυο, πάμε οικολογική και κοινωνική δράση, όλα αυτά μέσα από ολιγόλεπτα ένθετα που διακόπτουν την μουσική μας «διάρροια».

Μας πάνε επίσης δημιουργοί και καλλιτέχνες που μας εμπιστεύθηκαν τις απόψεις τους μέσα από συνεντεύξεις τους.Η Ρόδος είναι ένας πολύχρωμος καμβάς. Εσύ απλά επιλέγεις ραδιόφωνο, στέκι, μπαρ, φαγητό, τρόπο ζωής……

Εμείς με λίγους ή πολλούς δεν έχει σημασία, Δεκαεννέα (19) παραγωγοί είμαστε, κάνουμε αυτό που μας αρέσει: λίγο το ψώνιο μας, λίγο την αγάπη μας για την μουσική και τον στίχο που λέει: «Αυτά είναι τα τραγούδια που μας πήραν απ΄ το χέρι»

© LogFM.com, 2009-2024 (2024-03-26,07:05:58)