Radio Star FM

[

Listen Live

]

Δυναμικός και πρωτοπόρος Star FM 88.8 Ιόνια Νησιά, Κέρκυρα. Εδώ και 16 χρόνια - από τον Ιούνιο του 1993 - ο Star FM 88.8 εκπέμπει καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο την καλύτερα επιλεγμένη ξένη μουσική και αποτελεί πλέον τον αγαπημένο μουσικό σταθμό του νησιού! Επαγγελματισμός αλλά και πραγματικό μεράκι χαρακτηρίζουν τη δουλειά που κάνουμε εδώ στον Star FM 88.8 και αυτό το αποδεικνύουν η σταθερή προτίμηση των ακροατών μας, αλλά και των επιχειρήσεων που επιλέγουν να διαφημιστούν σε εμάς. Μουσικό πρόγραμμα Το μουσικό πρόγραμμα του Star FM 88.8 επιμελο... See more

Corfu FM|88.8
(+30)2661044478
Alexandras Ave 42A Corfu 49100, Greece
Δυναμικός και πρωτοπόρος Star FM 88.8

Ιόνια Νησιά, Κέρκυρα. Εδώ και 16 χρόνια - από τον Ιούνιο του 1993 - ο Star FM 88.8 εκπέμπει καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο την καλύτερα επιλεγμένη ξένη μουσική και αποτελεί πλέον τον αγαπημένο μουσικό σταθμό του νησιού! Επαγγελματισμός αλλά και πραγματικό μεράκι χαρακτηρίζουν τη δουλειά που κάνουμε εδώ στον Star FM 88.8 και αυτό το αποδεικνύουν η σταθερή προτίμηση των ακροατών μας, αλλά και των επιχειρήσεων που επιλέγουν να διαφημιστούν σε εμάς.

Μουσικό πρόγραμμα

Το μουσικό πρόγραμμα του Star FM 88.8 επιμελούνται καθημερινά καταξιωμένοι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του νησιού, οι οποίοι επιλέγοντας μέσα από την απόλυτα ενημερωμένη ξένη μουσική που ο Star FM 88.8 φροντίζει να προσφέρει πρώτος στους ακροατές του, αλλά και μέσα από τις απαραίτητες αναφορές στις επιτυχίες του παρελθόντος, γίνονται η πιο ευχάριστη συντροφιά κατά τη διάρκεια ολόκληρης της ημέρας. Έξυπνα σχόλια, αναφορές στην επικαιρότητα, τα κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα της Ελλάδας αλλά του εξωτερικού, καθώς και πολλά πολλά μουσικά νέα συνοδεύουν τις μουσικές επιλογές των παραγωγών...ή των ακροατών. Γιατί στον Star FM 88.8 το ραδιόφωνο είναι διαδραστικό, οι ακροατές μας διαμορφώνουν το πρόγραμμα του σταθμού επιλέγοντας τα μουσικά κομμάτια που επιθυμούν να ακούσουν καθώς κάθε δυνατός τρόπος επικοινωνίας έχει επιστρατευτεί για το σκοπό αυτό. Τηλεφωνική επικοινωνία, e-mails, μηνύματα από κινητό τηλέφωνο αλλά και συμβατή αλληλογραφία μας φέρνουν κάθε στιγμή ακόμη πιο κοντά με τους ακροατές μας! Και αυτό είναι και το αγαπημένο μας κομμάτι σε αυτή τη δουλειά-πάθος. Η επαφή με τους ακροατές μας!!!

Το μουσικό ρεπερτόριο του Star FM 88.8 εμπλουτίζεται κάθε εβδομάδα από τις τελευταίες επιτυχίες της διεθνούς μουσικής σκηνής, παρακολουθούμε τις τάσεις στη σύγχρονη ξένη μουσική, ενημερωνόμαστε από τους συνεργάτες μας σε Βρετανία και Η.Π.Α για τις νέες κυκλοφορίες και επιλέγουμε τις επιτυχίες που μεταδίδουμε πάντα πρώτοι. Γιατί στον Star FM 88.8 δημιουργούμε επιτυχίες, δεν τις αναπαράγουμε...! Γιατί εμείς θέλουμε να δίνουμε στους ακροατές μας την ευκαιρία να γνωρίζουν συνεχώς νέα κομμάτια και νέους καλλιτέχνες από το χώρο της σύγχρονης μουσικής πραγματικότητας χωρίς να περιορίζονται σε λίγα και χιλιοπαιγμένα τραγούδια. Τέλος, το μουσικό πρόγραμμα του Star FM 88.8 εμπλουτίζεται με μονόλεπτα δελτία ειδήσεων, δελτία καιρού, μονόλεπτα δελτία αθλητικών ειδήσεων, καθώς και επιλεγμένες ηχογραφημένες εκπομπές γνωστών Ελλήνων djs και παραγωγών.

Επενδύσεις

Ο επαγγελματισμός που μας διακρίνει φαίνεται και από τις συνεχείς, πολυάριθμες και πολυδάπανες επενδύσεις που κάνουμε για τη διαρκή βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρουμε. Κεραιοσυστήματα κορυφαίας ποιότητας για την μέγιστη και ποιοτική κάλυψη ολόκληρου του νησιού της Κέρκυρας, τελευταίας τεχνολογίας συστήματα εκπομπής και αναμετάδοσης του σήματος/ήχου για να απολαμβάνουν οι ακροατές μας την αγαπημένη τους μουσική με τη μέγιστη δυνατή πιστότητα αλλά και αξιόπιστη διαδικτυακή εκπομπή του προγράμματός μας μέσω ίντερνετ ( www.star888.gr ) για να μας ακούτε καθαρά και δυνατά από κάθε σημείο του πλανήτη! Και μας ακούτε. Γιατί κάθε μέρα τα σημαιάκια των χωρών από όπου μας ακούτε μέσω ίντερνετ ποικίλουν όλο και περισσότερο και χρωματίζουν με τα ευρωπαϊκά αλλά και εξωτικά χρώματα προέλευσής τους τις οθόνες των υπολογιστών μας και κάνουν εμάς ακόμη πιο υπερήφανους για την προτίμησή σας!

Ο σύγχρονος, ιδιόκτητος χώρος των στούντιο του Star FM 88.8 βρίσκεται κυριολεκτικά στην καρδιά της πόλης της Κέρκυρας και είναι κάθε στιγμή ανοικτός για μια περιήγηση στο on air στούντιο, το χώρο του conference στούντιο ή το χώρο του post production...

Διαφήμιση στον Star FM 88.8

Το ακροατήριο του Star FM 88.8 αποτελείται από ένα ευρύ φάσμα δημογραφικών ηλικιών το οποίο κυμαινόμενο από τις νεαρότερες ηλικίες των 15-25 ετών έως και τις μεγαλύτερες ηλικιακές ομάδες των 25-45 ετών τον καθιστά ένα αποτελεσματικότατο μέσο για τη διαφημιστική προβολή μιας επιχείρησης ή ενός προϊόντος. Αυτό επαληθεύεται φυσικά και από την προτίμηση που δείχνουν για την διαφημιστική τους προβολή οι πιο δυναμικές και ταχύτερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις του νησιού της Κέρκυρας αλλά πανελλαδικών επιχειρήσεων και προϊόντων που επιλέγουν για την διαφήμισή τους τον Star FM 88.8.

Σε διαρκή συνεργασία με τα πιο σύγχρονα διαφημιστικά στούντιο της Ελλάδας δημιουργούμε ολοκληρωμένες παραγωγές με φωνές που ταιριάζουν στο concept κάθε διαφημιστικού μηνύματος ενώ παράλληλα προσφέρουμε και τη δυνατότητα συνεργασίας με επώνυμους εκφωνητές και ηθοποιούς για να είναι τα διαφημιστικά μας μηνύματα όχι μόνο αποτελεσματικά αλλά και ξεχωριστά! Η διάρκεια των διαφημιστικών διαλειμμάτων δεν ξεπερνάει σε διάρκεια τα 5 λεπτά για να πετυχαίνει άλλωστε η διαφήμιση το σκοπό της αλλά και για να μην γίνονται κουραστικά για τον ακροατή. Στον Star FM 88.8 προσαρμόζουμε τη διαφήμιση στα μέτρα της επιχείρησή σας καθώς μπορείτε να επιλέξετε το χρονικό διάστημα, τον αριθμό και τη διάρκεια του διαφημιστικού σας μηνύματος, ενώ η χρονοχρέωση βάσει δευτερολέπτου εξασφαλίζει οικονομία και αποτελεσματικότητα. Φυσικά, όσο περισσότερο διαφημίζεστε, τόσο περισσότερα κερδίζετε, γιατί στον Star FM 88.8 η διαφήμιση αποδεδειγμένα πετυχαίνει το σκοπό της!

Αποκλειστικότητες / Πρωτοπορίες / Κοινωνική Ευαισθησία

Χορηγίες σε εκδηλώσεις κοινωνικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος, live αναμεταδόσεις εκδηλώσεων εκτός του στούντιο, ζωντανές και αποκλειστικές για την Κέρκυρα αναμεταδόσεις σημαντικών διεθνών μουσικών συναυλιών, πρώτες ραδιοφωνικές μεταδόσεις από τις καινούριες δουλειές των πιο αγαπημένων τραγουδιστών της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, συνεντεύξεις δημοφιλών Ελλήνων και ξένων djs και παραγωγών που εμφανίζονται κατά καιρούς σε συναυλίες και club του νησιού φιλοξενούνται και στα στούντιο του Star FM 88.8...αυτές είναι μερικές από τις δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα από τον Star FM 88.8, γιατί ραδιόφωνο δεν σημαίνει μόνο μουσική αλλά και έμπρακτη παρουσία στα κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα του νησιού!!!

Ξεχωρίζουμε γιατί...

Γιατί έχουμε την τεχνογνωσία, έχουμε το μεράκι, κάνουμε αυτό που αγαπάμε με επαγγελματισμό αλλά και με πάθος που μας κρατά πάντοτε ανανεωμένους και φρέσκους! Και αυτό μας βοηθά να μένουμε πρώτοι στις επιτυχίες, πρώτοι στην αποδοτικότητα της διαφημιστικής προβολής των πελατών μας, πρώτοι στην καρδιά σας και πρώτοι όταν συντονίζεστε στα ραδιόφωνά σας! Προσπαθώντας να γινόμαστε κάθε φορά καλύτεροι σας ευχαριστούμε για την αγάπη και την προτίμηση που μας δείχνετε 16 χρόνια τώρα...
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-26,21:43:05)