Radio Dionysos FM

[

Listen Live

]

Πολλοί φίλοι. . . συνάδελφοι στον χώρο των Ερτζιανών, είχαν την τύχη ίσως και την πολυτέλεια να μπουν και να λειτουργήσουν με το ξεκίνημα της ελεύθερης Ραδιοφωνίας το 1988. Πολλοί συνάδελφοι τόλμησαν να επικοινωνούν μαζί σας (ίσως τότε και αμούστακα παιδιά σε εποχές μάλιστα που τα έσκιαζε η φοβέρα. . . στο χώρο των ερτζιανών) με τραγούδια της εποχής και αφιερώσεις, με φόβο ψυχής, αλλά και πολύ αγάπη για το ραδιόφωνο. Όρθωσαν το ανάστημά τους απέναντι στο κρατικό μονοπώλιο και σε όσους μας ονόμαζαν πειρατές ραδιοφώνου. Ο ραδιοφωνικός σταθμ... See more

Katerini FM|89.2
(+30)2351055101
Πολλοί φίλοι. . . συνάδελφοι στον χώρο των Ερτζιανών, είχαν την τύχη ίσως και την πολυτέλεια να μπουν και να λειτουργήσουν με το ξεκίνημα της ελεύθερης Ραδιοφωνίας το 1988. Πολλοί συνάδελφοι τόλμησαν να επικοινωνούν μαζί σας (ίσως τότε και αμούστακα παιδιά σε εποχές μάλιστα που τα έσκιαζε η φοβέρα. . . στο χώρο των ερτζιανών) με τραγούδια της εποχής και αφιερώσεις, με φόβο ψυχής, αλλά και πολύ αγάπη για το ραδιόφωνο. Όρθωσαν το ανάστημά τους απέναντι στο κρατικό μονοπώλιο και σε όσους μας ονόμαζαν πειρατές ραδιοφώνου.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός Διόνυσος έβαλε το δικό του λιθαράκι με προσωπικό και οικονομικό κόστος για την ίδρυση της ελεύθερης ραδιοφωνίας και τηλεόρασης, με μοναδικό κέρδος την δική σας αγάπη. Μας αγκαλιάσατε και μας αγαπήσατε. Με την πολυτέλεια πλέον ενός σύγχρονου ηλεκτρονικού εξοπλισμού και των αξιόλογων συνεργατών μας, μεταφέρουμε ελεύθερα πλέον και αμερόληπτα τις απόψεις μας για τα κοινά, τον πολιτισμό, την ψυχαγωγία, την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας, σύμφωνα με τις δικές σας απαιτήσεις.

Είμαστε κοντά σας γνωρίζοντας πολύ καλά τις ευθύνες μας απέναντί σας. Ο ραδιοφωνικός σταθμός ΔΙΟΝΥΣΟΣ FM εδώ και 31 ολόκληρα χρόνια - από το 1977 - είναι ένα δικό σας κομμάτι στα ερτζιανά. Δεν υπήρξαμε ποτέ Αλαζόνες, γιατί δεν είναι στην δική μας παιδεία και δεν ζητήσαμε δόξες και εξουσίες. Η φιλοσοφία του σταθμού μας είναι η κοινή γραμμή μας και δεν εξυπηρετούμε προσωπικά συμφέροντα. Γι αυτό πιστεύουμε ότι θέλετε να μας έχετε πάντα νούμερο 1 στην καρδιά σας και στα ερτζιανά.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-04,22:38:39)