Radio Dream

[

Τα Καλύτερα Τραγούδια στο Ραδιόφωνο

]

Ο Dream FM εκπέμπει απο τις 15 Σεπτεμβρίου 1990 ενώ τα επίσημα εγκαίνεια έγιναν στις 28 Οκτωμβρίου 1990. Είναι ενας σταθμός που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα της περιοχής της νότιας Κρήτης. Η μουσική του είναι αυστηρά επιλεγμένη απο ολόκληρο το φάσμα της ελληνικής και ξένης μουσικής. Ο Dream FM είναι εξοπλισμένος με τα τελειότερα μηχανήματα παραγωγής ραδιοφωνικού προγράμματος και λειτουργεί εξολοκλήρου με ηλεκτρονικούς υπολογιστές. O Dream FM είναι απο την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του έγινε αντικείμενο λατρεία... See more

Athens FM|103.5
Heraklion FM|90.7
+302892052300
Κεντρική Λεωφόρος Τυμπακίου – Τ.Κ. 70200 Κρήτη
last update
[2024-02-11 23:51:56]
Ο Dream FM εκπέμπει απο τις 15 Σεπτεμβρίου 1990 ενώ τα επίσημα εγκαίνεια έγιναν στις 28 Οκτωμβρίου 1990. Είναι ενας σταθμός που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα της περιοχής της νότιας Κρήτης. Η μουσική του είναι αυστηρά επιλεγμένη απο ολόκληρο το φάσμα της ελληνικής και ξένης μουσικής.

Ο Dream FM είναι εξοπλισμένος με τα τελειότερα μηχανήματα παραγωγής ραδιοφωνικού προγράμματος και λειτουργεί εξολοκλήρου με ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

O Dream FM είναι απο την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του έγινε αντικείμενο λατρείας απο τους ακροατές της νοτιού Κρήτης. Απο την Παλαιοχώρα ώς το Λασίθι.

Ολα αυτα τα χρόνια, τα πολυ δημιουργικά, γεμάτα προσπάθεια για το καλύτερο, κοιτάζοντας παντα προς το μέλλον, επενδύοντας στο παρόν. 19 χρόνια συνεχούς προσπάθειας και δημιουργίας που έρχονται να αποδείξουν πως όταν υπάρχει μεράκι, φαντασία και αγάπη για αυτο που κάνεις, τα αποτελέσματα δεν μπορεί παρά να σε δικαιόσουν.

Σήμερα ο Dream FM δίκαια μπορεί να υπερηφανεύεται για την πορεία του. Μια πορεία που τον κάνει το πιο σύγχρονο ραδιοφωνικό σταθμό της επαρχίας.

Η Τεχνολογική πρωτοπορία τόσο στην διαμόρφωση του σήματος όσο και στην διαχείρηση του προγράμματος με ενα ολοκληρωμένο δίκτυο ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Μουσική πρωτοπορία σε όλες τις εκομπές του σταθμού.

Πολιτιστική πρωτοπορία στηρίζοντας την ντόπια δραστηριότητα, παρουσιάζοντας εκπομπές με πολίτιστική άποψη. 19 χρόνια γεμάτα προσπάθεια για το καλύτερο.

19 χρόνια σχέσεις στοργής με τους ακροατές που τον περιβάλλουν με αγάπη και εμπιστοσύνη.

19χρόνια ραδιόφωνο με σεβασμό στον ακροατή.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-03-26,07:04:11)