Radio Drama

[

Listen Live

]

Σκοπός μας 1. Συνεισφορά στην επιτυχία των πελατών μας . Δημιουργούμε σχέσεις συνεργασίας και εμπιστοσύνης . 2. Συνεισφορά στην κοινωνία . Δραστηριοποίηση σε τομείς όπως : περιβάλλον , κοινωνικά προβλήματα του τόπου μας , ψυχαγωγία , διασκέδαση , ενημέρωση . 3. Συνεχής βελτίωση και ανάπτυξη της επιχείρησής μας . Τεχνολογική ανάπτυξη , καλύτερες υπηρεσίες προς τους πελάτες μας . Ευελιξία και προσαρμοστικότητα . Όραμα Να αποτελούμε την ΠΡΩΤΗ επιλογή !!! Ακροατές Εδώ και πολλά χρόνια το Ράδιο Δράμα δημιούργησε ισχυρούς δεσμούς με τους ακροατές τ... See more

Athens FM|99.1
(+30)2521046400
Σκοπός μας

1. Συνεισφορά στην επιτυχία των πελατών μας . Δημιουργούμε σχέσεις συνεργασίας και εμπιστοσύνης .

2. Συνεισφορά στην κοινωνία . Δραστηριοποίηση σε τομείς όπως : περιβάλλον , κοινωνικά προβλήματα του τόπου μας , ψυχαγωγία , διασκέδαση , ενημέρωση .

3. Συνεχής βελτίωση και ανάπτυξη της επιχείρησής μας . Τεχνολογική ανάπτυξη , καλύτερες υπηρεσίες προς τους πελάτες μας . Ευελιξία και προσαρμοστικότητα .

Όραμα

Να αποτελούμε την ΠΡΩΤΗ επιλογή !!!

Ακροατές

Εδώ και πολλά χρόνια το Ράδιο Δράμα δημιούργησε ισχυρούς δεσμούς με τους ακροατές του και αποτελεί την πρώτη προτίμησή του στις ραδιοφωνικές μνήμες , απολαμβάνοντας την 24ωρη μετάδοση των μεγαλύτερων επιτυχιών νέων και παλαιότερων , της ξένης μουσικής σκηνής.

Ιστορικό

Το Ράδιο Δράμα , στα 22 χρόνια της λειτουργίας του (από το 1987), αποτελεί τον πιο επιτυχημένο μουσικό ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης. Καταξιώθηκε στις συνειδήσεις των ακροατών , υπηρετώντας την καλή μουσική από τον διεθνή χώρο. Το Ράδιο Δράμα ήρθε να καλύψει το κενό που υπήρχε έως το 1987 στο ραδιοκύματα της Δράμας, όταν υπήρξε ο πρώτος σταθμός που μετέδωσε αποκλειστικά ξένη μουσική. Το κοινό του συντονίζεται, ζεί μαζί του και το απολαμβάνει κάθε στιγμή. Μείνετε κι εσείς συντονισμένοι πάντα στο Ράδιο Δράμα ώστε να είστε πάντα ενημερωμένοι και να απολαμβάνετε τα τραγούδια που αγαπάτε.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-04,22:38:10)