Radio Ritm

[

1992 'de kurulan Erzurum'un İl Özel Radyosu

]

Güzel yurdumuzun sayılı büyük şehirlerinden olan Erzurum’da;1992'den bu yana, FM 88,8 frekansından 24 Saat kesintisiz yayın yapan Radyo Ritm, "Güvenilir Haber, Kaliteli Müzik, Etkili Reklam" sloganını kendisine ilke edinmiştir. Yüz binlerce dinleyici; Radyo Ritm ’in kaliteli müzikleriyle eğleniyor, doğru haberleriyle bilgileniyor. Üretici ve satıcılar da; reklâmları konusunda, Radyo Ritm ’in "Deneyimli Reklâm Kadrosu"'na güveniyor. Çünkü Radyo Ritm; reklâm uygulamasının stratejide öngörülen hedefe ancak doğru bir ekip ve doğru bir zamanlama ile... See more

Erzurum FM|88.8
+90442-233-0600
Çaykara Cad.Çaykara İş Merkezi Kat : 3 No: 320 Yakutiye / ERZURUM
last update
[2023-07-15 07:52:52]
Güzel yurdumuzun sayılı büyük şehirlerinden olan Erzurum’da;1992'den bu yana, FM 88,8 frekansından 24 Saat kesintisiz yayın yapan Radyo Ritm, "Güvenilir Haber, Kaliteli Müzik, Etkili Reklam" sloganını kendisine ilke edinmiştir. Yüz binlerce dinleyici; Radyo Ritm ’in kaliteli müzikleriyle eğleniyor, doğru haberleriyle bilgileniyor. Üretici ve satıcılar da; reklâmları konusunda, Radyo Ritm ’in "Deneyimli Reklâm Kadrosu"'na güveniyor. Çünkü Radyo Ritm; reklâm uygulamasının stratejide öngörülen hedefe ancak doğru bir ekip ve doğru bir zamanlama ile ulaşabileceğine inandı. Reklâmcılığın bir tanıtım, iletişim, pazarlama ve satış hedefine yönelik olduğunu bildiği gibi, reklâm verene imaj ve prestij kazandırdığını da unutmadı.

Radyo Ritmin yayın çizgisini, reklâm satış hedefini bilen Erzurumlu reklâm verenin yanı sıra, Erzurum dışından da birçok seçkin firma ve reklâm ajansı, hedef kitleye hesaplı ve en kısa yoldan ulaştı. Firmaların ulusal kampanya planlamasında, hedef kitleye ulaşmasını engelleyen stratejik hatalara düşmemesi için, pilot bölge seçilen illerde uygulanan yerel kampanyalar daha çok başarıya ulaşmaktadır.

Bulunduğu ilin sosyo-ekonomik yapısını iyi bilen Radyo Ritm, bölgeye ait özellikleri de dikkate alarak, daha geniş hedef kitleye ulaşmış... Ve reklâm verenlerin satış grafiğinde gözle görülür artışlar sağlamıştır. Ticari bir zihniyetle düşünülürse; daha fazla kişiye ulaşılabilen, bir grubun, bir cemaatin, ya da bir siyasi organizasyonun himayesine girmeden halkının tümünü ayrım gözetmeden kucaklayan,“KALİTELİ” bir “RADYO Ritm”, sizi daha “İyi” tanıtır...

Tüm bu özellikleri Doğu Anadolu’nun en büyük şehirlerinden Erzurum’da sadece bir radyo taşıyor ve Doğu Anadolu da ilk olarak Erzurum un sesiniwww.radyoritm.com adresinden Internet yayınıyla da tüm dünyaya duyuruyor.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-03-26,17:57:23)