Language:
Listen radio onlineRadio-Eibergen


Radio-Eibergen
Rating :7
 


Last updated:
2012-08-22 01:15:19
Country: NetherlandsListen to radio stations broadcasting from Netherlands
City: Eibergen
Address: jw hagemanstraat
Internet radio
Genre: Oldies
Language of broadcast: Dutch
Website:  radio-eibergen.webs.com
Description: Welkom bij Radio-Eibergen vs Palermo. Hier draaien wij de hits voor jong en oud. Ook hoor je hier veel hollandse muziek. ( Non-Stop voorlopig) Voorlopig draaien wij niet op Maandag en Dinsdag. Wij draaien vanaf 10.00 uur tot 22.00 uur.

In het verleden zijn er al een aantal initiatieven van landelijke commerciële stations geweest met een format van veel Nederlandstalige muziek- en muziekproducties. Denk daarbij aan Holland FM, Radio Noordzee en Radio Nationaal; al deze stations waren -ondanks het feit dat ze goed beluisterd werden - genoodzaakt hun uitzendingen te beëindigen of hun format drastisch te wijzigen omdat de adverteerders niet stonden te trappelen en de stations daardoor zware verliezen leden.

In België en Nederland is het helaas niet mogelijk om een commercieel radiostation met populaire Belgische en Nederlandse muziek te laten overleven op FM of AM vanwege de zeer hoge kosten voor een FM vergunning en voor de infrastructuur voor een FM of AM zendernetwerk.

RADIO PALERMO biedt de liefhebbers van Belgische en Nederlandse muziek- en muziekproducties via Internet een goed alternatief. RADIO PALERMO brengt de hele dag uitsluitend Belgische en Nederlandse muziek- en muziekproducties met het accent op gouwe ouwe producties.

Op de playlist van RADIO PALERMO vind je o.a. muziek van: the Cats, George Baker Selection, Frans Bauer, Marianne Weber, BZN, Laura Lynn, Shocking Blue, Imca Marina, Earth & Fire, Dolly Dots, Willeke Alberti, Ronnie Tober, Pussycat, Henk Wijngaard, the Walkers, Paul de Leeuw, etc.


Related Stations:


Comment:


Listen online Radio-Eibergen

Windows Media Player

Install WMP


Station not playing? Try to open ASX file on your computer - listen.asx

Winamp Media Player

Install Winamp


Station not playing? Try to open M3U file on your computer - listen.m3u

RealPlayer

Install RealPlayer


Station not playing? Try to open RAM file on your computer - listen.ram

open player in new window

Favorites