Radio Viva FM

[

Η καλύτερη μουσική της Κατερίνης

]

Στον Viva 88,3 στοχεύουμε στη μουσική ραδιοφωνική ψυχαγωγία του κοινού, με ποιοτικά κριτήρια, την παροχή πληροφοριών και ενημέρωσης όχι μόνο για μουσικά θέματα αλλά και για τα δρώμενα της πόλης μας, με στόχο το πρόγραμμα μας να εχει την καλύτερη δυνατή απήχηση στο μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της Πιερίας. Ο Viva 88,3 είναι ένας μουσικός ραδιοφωνικός σταθμός, Ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου, που παράλληλα ψυχαγωγεί και ενημερώνει το κοινό του για τα δρώμενα της πόλης. Το κοινό του Viva 88,3 αποτελείται από ακροατές και των δύο φύλων σε αναλ... See more

Katerini FM|88.3
+302351031113
Αριστοτέλους 1, Kateríni, Greece
last update
[2023-10-18 13:31:50]
Στον Viva 88,3 στοχεύουμε στη μουσική ραδιοφωνική ψυχαγωγία του κοινού, με ποιοτικά κριτήρια, την παροχή πληροφοριών και ενημέρωσης όχι μόνο για μουσικά θέματα αλλά και για τα δρώμενα της πόλης μας, με στόχο το πρόγραμμα μας να εχει την καλύτερη δυνατή απήχηση στο μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της Πιερίας.

Ο Viva 88,3 είναι ένας μουσικός ραδιοφωνικός σταθμός, Ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου, που παράλληλα ψυχαγωγεί και ενημερώνει το κοινό του για τα δρώμενα της πόλης.

Το κοινό του Viva 88,3 αποτελείται από ακροατές και των δύο φύλων σε αναλογία περίπου 50% γυναίκες και 50% άνδρες. Το κοινό μας κατανέμεται κατά κύριο λόγο στο ηλικιακό γκρούπ από 18 μέχρι 44 ετών, με παράλληλη σημαντική διείσδυση στις ηλικίες 13 -25 & 25 -44.



Όπως ισχύει για τα περισσότερα ραδιόφωνα Ελληνόξενου ρεπερτορίου ο Viva 88.3 έχει ένα πολύ υψηλό δείκτη ακροατών μέσης - ανώτερης μόρφωσης ο οποίος ξεπερνα το 75%!

Τα πολλά λόγια είναι ...φτώχεια!

Αν ψάχνετε για ραδιόφωνο που να απευθύνετε σε συνταξιούχους, μάλλον ατυχήσατε! Ψάξτε αλλού.

Για όλες τις άλλες κατηγορίες, το συζητάμε.

Οι νεαρές ηλικίες, οι άνθρωποι που ταξιδεύουν, διασκεδάζουν, είναι οπαδοί της νέας τεχνολογίας, αγαπούν τα σπορ και γενικά ...ξοδεύουν, είναι οι καθημερινοί μας ακροατές!

Ένα από τα μεγαλύτερα ατού στο κοινό του Viva 88.3, είναι ότι ακούει πολύ ραδιόφωνο.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις που έχουν γίνει οι ακροατές του σταθμού τον ακούνε κατά Μέσω όρο :

10% μέχρι μία ώρα

16% από 1 μέχρι 2 ώρες

27% από 2 έως 3 ώρες

47% πάνω από 3 ώρες

Το πρόγραμμα του σταθμού σε καθημερινή βάση καλύπτεται από εκπομπές στις οποίες οι ακροατές συμμετέχουν ενεργά και το διαμορφώνουν μετατρέποντας τον Viva 88.3 σε ένα interactive ραδιόφωνο.

Σύμφωνα με τις επίσημες μετρήσεις της Focus Bari για το τρίμηνο Ιουνίου-Ιουλίου-Αυγούστου 2010 και με βάση τις ηλικίες 13-70 (άνδρες γυναίκες) ο Viva 88,3 συγκαταλέγεται στους 3 πρώτους σε ακροαματικότητα ραδιοφωνικούς σταθμούς της Πιερίας με ποσοστό 9,5%.

O Viva 88.3 είναι παρών σε όλα τα μουσικά events της πόλης αλλα και της Β.Ελλάδος γενικότερα δίνοντας την ευκαιρία στους ακροατές του να συμμετέχουν κι αυτοί χτίζοντας έτσι μια μοναδική αμφίδρομη σχέση!



Οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις της Πιερίας αλλα και ολόκληρης της Ελλάδος εμπιστεύονται τον Viva 88.3 για την διαφημιστική τους προβολή. Δώστε προσοχή στο διαφημιστικό μας break και θα καταλάβετε !



Οι ζωντανές εκπομπές, η άμεση επαφή με τους ακροατές,η καθαρή και υψηλή ποιότητα ακουστικής και το μοναδικό πάντρεμα της ελληνικής και ξένης μουσικής κάνουν τον Viva 88.3 να ξεχωρίζει με διαφορά!

Ο Viva 88.3, συνεχίζει να αναπτύσσεται, να εξελίσσεται, να προσαρμόζεται στα δεδομένα της εποχής, διατηρώντας παράλληλα τις αρχές του: μεράκι για το ραδιόφωνο, αγάπη για τη μουσική και ανάγκη για ειλικρινή, άμεση, ανθρώπινη και ζεστή επικοινωνία με το κοινό.

Σήμερα ο Viva 88.3 δίνει τη δυνατότητα στους ακροατές του να τον ακούνε ανά τον κόσμο, όπου κι αν βρίσκονται μέσω του διαδικτύου στο portal του www.viva883.gr

Το μεγαλύτερο μέρος του κοινού που μπαίνει στο site του σταθμού, το κάνει για να ενημερωθεί μουσικά και φυσικά για να μας ακούσει live σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη.

Νεαρές κυρίως ηλικίες, σε τακτική βάση εμπιστεύονται το site του Viva 88.3 για τη μουσική τους ενημέρωση!.

H κίνηση του site ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Αυτή τη στιγμή χιλιάδες μοναδικοί επισκέπτες σερφάρουν καθημερινά στις σελίδες του σταθμού!
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-03-26,17:54:26)