Radio Loma

[

Listen Live

]

omaradio on kotimaisen iskelmän ja tanssimusiikin kotisatama. Kanavan perusidea on palvella tansseissa käyvää kansaa tanssitapahtumien informaatiolla ja suomalaisen iskelmän ja tanssimusiikin kuuntelijoita laadukkaalla musiikilla. Lomaradio sai alkunsa toukokuussa 2009, kuuluen vain pääkaupunkiseudulla taajuudella 93,6 MHz. Kanava oli päällä 4 kuukautta, jonka jälkeen kyseinen taajuus meni toisenlaisen radio- ohjelman käyttöön Lomaradion jatkaessa internetissä tauottomana koko talven. Kanava perustettiin alun perin kotimaisen iskelmä- ja tanssi... See more

Ahoinen FM|93.6
omaradio on kotimaisen iskelmän ja tanssimusiikin kotisatama. Kanavan perusidea on palvella tansseissa käyvää kansaa tanssitapahtumien informaatiolla ja suomalaisen iskelmän ja tanssimusiikin kuuntelijoita laadukkaalla musiikilla.

Lomaradio sai alkunsa toukokuussa 2009, kuuluen vain pääkaupunkiseudulla taajuudella 93,6 MHz. Kanava oli päällä 4 kuukautta, jonka jälkeen kyseinen taajuus meni toisenlaisen radio- ohjelman käyttöön Lomaradion jatkaessa internetissä tauottomana koko talven. Kanava perustettiin alun perin kotimaisen iskelmä- ja tanssimusiikkityhjiöön, koska sen kaltaista musiikkia ei useiden tahojen toteamusten mukaan soinut millään radiokanavalla. Tahot pistivät hihat heilumaan, ja perustivat lähes 0-budjetilla Lomaradion. Kanava sai nopeasti valtaisan suosion ja palautevyöryn, jossa oltiin jo nousemassa barrikadeille sekä haluttiin perustaa kansanliike saamaan Lomaradio valtakunnalliseksi ja ympäri vuoden soivaksi kanavaksi. Hätähuuto musiikkityylin ja erilaisen radion puolesta oli siis kuultu.

Lomaradio jatkaa kesän 2010 viitoittamaansa tietä laajentuen todellakin "yleisön pyynnöstä" pääkaupunkiseudun lisäksi neljään kaupunkiin, Tampereelle, Turkuun, Jyväskylään sekä Lahteen. Koska Lomaradio toimii väliaikaisilla radiotoimintaluvilla, lähetystehomme on vain 50W. Se puolestaan ei mahdollista häiriötöntä kuuluvuutta joka niemessä ja notkossa, vaan häiriötä saattaa esiintyä etenkin kuuluvuusalueen reunoilla. Toivomme nautinnollisia kuunteluhetkiä!

Lomaradio kotimaisen iskelmän ja tanssimusiikin kotisatama.

Taajuudet 1.5.-30.9.2010:

Helsinki 98,5 MHz

Jyväskylä 98,7 MHz

Lahti 99,1 MHz

Tampere 101,6 MHz

Turku 100,5 MHz
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-04,22:24:42)