Radio YLE Etela-Savon

[

Listen Live

]

Etelä-Savon Radio on yksi Yle Suomen maakuntaradioista. Sen kuuluvuusalueena on Etelä-Savo toimituksen sijaitessa Mikkelissä. Se aloitti toimintansa YLEn maakuntaradiona 1. tammikuuta 1994. Samanaikaisesti aloittivat Joensuussa Pohjois-Karjalan Radio ja Kuopiossa Kuopion Iänj (nyk. Radio Savo). Etelä-Savon Radion päällikkönä on alusta lähtien toiminut Kari Toiviainen. Uutispäällikkö on Vesa Sundqvist, päivätuottaja Petri Vironen ja aamutuottaja Satu Haapanen. Lähetykset lähetetään pääosin Mikkelistä. Lähetysaika on muitten YLEn maakuntaradioitt... See more

Mikkeli FM|94.6
Etelä-Savon Radio on yksi Yle Suomen maakuntaradioista. Sen kuuluvuusalueena on Etelä-Savo toimituksen sijaitessa Mikkelissä. Se aloitti toimintansa YLEn maakuntaradiona 1. tammikuuta 1994. Samanaikaisesti aloittivat Joensuussa Pohjois-Karjalan Radio ja Kuopiossa Kuopion Iänj (nyk. Radio Savo). Etelä-Savon Radion päällikkönä on alusta lähtien toiminut Kari Toiviainen. Uutispäällikkö on Vesa Sundqvist, päivätuottaja Petri Vironen ja aamutuottaja Satu Haapanen.

Lähetykset lähetetään pääosin Mikkelistä. Lähetysaika on muitten YLEn maakuntaradioitten tapaan arkisin klo 6.30-17.33 ja lauantaisin klo 7.03-12.

Radioaseman kuuluvuusalue käsittää Etelä-Savon maakunnan. Taajuudet ovat 94,6 MHz (Mikkelin seutu), 97,4 MHz (Pieksämäen seutu) ja 99,1 MHz (Savonlinnan seutu).

Etelä-Savon Radio on maakunnan kuunnelluin radiokanava. Sen viikkotavoittavuus on 56 % alueensa yli 9-vuotiaasta radioyleisöstä (Kansallinen Radiotutkimus joulukuu 2008, Finnpanel Oy).
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-03-26,06:50:37)