Radio Energy FM

[

Listen Live

]

Jaama muusikavalik koosneb eranditult vaid trendikamatest house, chill, r'n'b ning hip-hop lugudest, mis ründavad mängleva kergusega Euroopa ja Ameerika edetabelite tippu. Euroopa suurlinnade klubides ning populaarseimates analoogsetes raadiojaamades on need muusikapalad ning nende esitajad külastajatele ning kuulajatele tuttavad ning teada. Tegu on igati positiivse muusikaga, mis sobib hästi peosaali kui ka taustamuusikaks. Kindlasti ei keskenduta muusikavalikul nn ”halli massi” eelistustest, vaid märksõnadest: kvaliteet, uusim, värske... See more

Tallinn FM|93.2
6788700
Jaama muusikavalik koosneb eranditult vaid trendikamatest house, chill, r'n'b ning hip-hop lugudest, mis ründavad mängleva kergusega Euroopa ja Ameerika edetabelite tippu. Euroopa suurlinnade klubides ning populaarseimates analoogsetes raadiojaamades on need muusikapalad ning nende esitajad külastajatele ning kuulajatele tuttavad ning teada. Tegu on igati positiivse muusikaga, mis sobib hästi peosaali kui ka taustamuusikaks.

Kindlasti ei keskenduta muusikavalikul nn ”halli massi” eelistustest, vaid märksõnadest: kvaliteet, uusim, värskeim muusikatoodang.Lisaks mängitakse ka nn. club classic-formaati lugusid- need on aastatetagused tipplood, millega koos on üles kasvanud terve põlvkond.

Energy FM muusikavaliku iseloomustamisel ei saa paralleeli tõmmata meie klubide diskotümakaga, vaid muusikaga, mis sobiv vanusegrupile 17-35 eluaastat. Energy muusikavalik on elustiil.

© LogFM.com, 2009-2024 (2024-03-26,06:49:52)