Radio Randers

[

Listen Live

]

Om Radio Randers -byens lokalradio Radio Randers er lokalbefolkningens radio i Randers. Vores formеl er at bringe daglige lokale nyheder og service- meddelelser samt debat- og magasinprogrammer, som er med til at sжtte dagsordenen i den lokale debat. Radio Randers er uafhжngig af kommercielle interesser, men drives af шkonomiske tilskud fra arbejderbevжgelsen, kulturministeriet og medlemskontingent. Radioen drives hovedsageligt af frivillige, men rеder ogsе over et antal lшnnede medarbejdere til at sikre helheden i programfladen. Lokalomrеdets ... See more

Copenhagen FM|104.9
87100340
Radio Randers - byens lokalradio Lorentzgade 17 8900 Randers C
Om Radio Randers -byens lokalradio

Radio Randers er lokalbefolkningens radio i Randers. Vores formеl er at bringe daglige lokale nyheder og service- meddelelser samt debat- og magasinprogrammer, som er med til at sжtte dagsordenen i den lokale debat.

Radio Randers er uafhжngig af kommercielle interesser, men drives af шkonomiske tilskud fra arbejderbevжgelsen, kulturministeriet og medlemskontingent. Radioen drives hovedsageligt af frivillige, men rеder ogsе over et antal lшnnede medarbejdere til at sikre helheden i programfladen.

Lokalomrеdets foreninger, beboergrupper, uddannelses- institutioner m.v. er meget velkommen til at indgе i et samarbejde med radioen - men ogsе enkeltpersoner er meget velkommen til at slе deres folder i radioens sendetid. Sе har du lyst og mеske ovenikшbet en god idй til et program, er du meget velkommen til at slе pе trеden eller kigge ind.

Vi holder til i nyindrettede lokaler, der ligger Lorentzgade 17 i hjertet af Randers. Vi rеder over moderne radioudstyr og velinrettede studier.

Som medlemmer af foreningen Radio Randers kan optages foreninger eller organisationer med tilknytning til arbejderbevжgelsen.

Radio Randers blev stiftet som forening 12. oktober 1998 og sendte sin fшrste udsendelse 1. april 1999. Radioens bestyrelse bestеr af John Degn, Henrik Leth, Hanne Mose, Jшrn Lyhr Pedersen og Inge-Lise Christensen.

Radio Randers er med i et sendesamvirke pе frekvens 104,9 MHz. Radio Randers, Det Еbne Radiovжrksted og Radio Alfa sender pе samme frekvens.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-03-26,06:49:39)