Radio Midtfjord

[

Listen Live

]

Midtfjord Radio sendte første gang den 1. november 1986. Vi er derfor en af landets ældste - "nulevende" - lokalradioer, og vi er også lidt stolte af, at vi har sendt uafbrudt siden starten. Det er vore mange trofaste medlemmer, vi kan takke for, at det er lykkedes. Vi begyndte vore udsendelser i Blindebomsgade, men måtte i efteråret 1997 flytte til et bedre og større - "radiohus" i Købmagergade 14, stadig i Løgstørs centrum. Medlemmerne er altid velkomne til at aflægge os et besøg. Stadig væk bestræber vi os på at afspejle det lokalsamfund, ... See more

Fjerritslev FM|90.9
98674100
Købmagergade 14, 9670 Løgstør
Midtfjord Radio sendte første gang den 1. november 1986. Vi er derfor en af landets ældste - "nulevende" - lokalradioer, og vi er også lidt stolte af, at vi har sendt uafbrudt siden starten. Det er vore mange trofaste medlemmer, vi kan takke for, at det er lykkedes.

Vi begyndte vore udsendelser i Blindebomsgade, men måtte i efteråret 1997 flytte til et bedre og større - "radiohus" i Købmagergade 14, stadig i Løgstørs centrum. Medlemmerne er altid velkomne til at aflægge os et besøg.

Stadig væk bestræber vi os på at afspejle det lokalsamfund, hvor vi bor, og tillige at underholde med musik, som vi ved, vore medlemmer kan lide. Vi er en "bred radio", der sigter på, at så mange som muligt skal kunne kende radioen som deres radio.

Det koster mange penge at drive lokalradio. Der skal betales for husly, lys og varme, telefon og porto m.m, men dertil kommer udgifter til Koda og Gramex og servicering af sendenettet. Der betales i forhold til antallet af sendetimer, og da vi sender ret mange timer, taler vi om et betragteligt beløb.

Hovedparten af vore indtægter stammer fra medlemskontingenterne. Men også bingospil og "send en hilsen" hjælper med til at få enderne til at nå sammen. Nævnes skal også de halvårlige indsamlinger, bla.. til Koda og Gramex.

Som medlem er man medvirkende til, at der fortsat kan sendes på de kendte frekvenser. Og så kan man deltage i f.eks. bingo, quiz'er og auktioner, og i vore serviceprogrammer kan man fortælle om kommende arrangementer i foreninger o.l - og efterlyse sin forsvundne kat eller kanariefugl! Man kan ønske musik, evt. selv producere et program.

Midtfjord Radio, Kanalen FM og Radio Nibenitten samsender, dvs. at Kanalen FM og Radio Nibenitten sender når vi ikke sender, og omvendt. Det er et samarbejde af ren teknisk art, så der er tale om tre helt selvstændige radioer. Et medlemskab i den ene radio kan derfor ikke anvendes på de andre.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-04,22:22:31)