Language:
Listen radio onlinePafos (ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ)


Pafos (ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ)
Rating :5.00
 


Last updated:
2012-06-16 20:56:40
Country: CyprusListen to radio stations broadcasting from Cyprus
City: Paphos
Address: Corner Griva Digeni Friends and Company, 1 PC 8047, Paphos, Cyprus
FM (MHz): 93.7
Genre: Greek
Phone: + 357 26932811
Language of broadcast: Greek
E-mail: info@radiopafos.com
Website:  www.radiopafos.com
Description: Αιχμή του δόρατος του ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ αποτελεί από την ημέρα της λειτουργίας του μέχρι και σήμερα το ενημερωτικό τμήμα του σταθμού.

Τα μέλη του ενημερωτικού τμήματος υλοποιώντας την πάγια πολιτική του σταθμού για άμεση, έγκυρη, αντικειμενική και αμερόληπτη κάλυψη όλων των γεγονότων, έχουν αποδείξει στην πολυετή λειτουργία του ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ ότι ο σταθμός υπηρετεί αποτελεσματικά την αμερόληπτη και δίκαιη προβολή απόψεων από όλο το φάσμα της πολιτικής και κοινωνικής ζωής του τόπου.

Το ενημερωτικό τμήμα του ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ καθημερινά δίνει τη μάχη για την αρτιότερη ενημέρωση του πολίτη κυρίως για τοπικά θέματα που τον απασχολούν και την κερδίζει. Κοντά στα προβλήματα της υπαίθρου με το ΄΄studio δράσης΄΄ που οργανώνεται κατά καιρούς, αναδεικνύει τα προβλήματα καλώντας τους αρμοδίους να δώσουν λύσεις.

Σημαντικές είναι επίσης οι πρωτοβουλίες του σταθμού στον τομέα της σύσφιξης των αδελφικών δεσμών με ακριτικές περιοχές της Ελλάδας με την ανταλλαγή αποστολών και διαφωτιστικών εκπομπών με Ελληνικούς και Ομογενειακούς Ραδιοσταθμούς.

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις όπου προβλήματα που έφερε στο φως το ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ επιλύθηκαν από τους αρμόδιους.

Οι Παφίτες όχι μόνο έχουν αγαπήσει αλλά θεωρούν τις ενημερωτικές εκπομπές του ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ ως βασικό μέρος της καθημερινής τους ζωής.


Φιλοσοφία και Προοπτικές

Το ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ είναι ο κληρονόμος μιας Ιστορίας και ενός ονόματος μεγάλου ειδικού βάρους, με φιλοδοξία να αποτελέσει πρότυπο για την μορφή και το είδος της ανθρώπινης επικοινωνίας που όλοι θέλουμε.

Το ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ ως πολυσυλλεκτικός σταθμός δίνει βάση τόσο στην ανεξάρτητη και αντικειμενική ενημέρωση όσο και στην ψυχαγωγία.

Με ένα ικανοποιητικό εύρος ενημερωτικών εκπομπών παρουσιάζει όλες τις απόψεις με καθαρή και ήρεμη φωνή, με σοβαρότητα στην πληροφόρηση, με τόλμη στο σχολιασμό, με ελευθερία έκφρασης, μαζί με μια μεγάλη γκάμα μουσικών και ψυχαγωγικών και πολιτισμικών προγραμμάτων.

Σ΄ όλα αυτά τα χρόνια της λειτουργίας του, το ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ κατάφερε να διαμορφώσει το δικό του κοινωνικό πρόσωπο αναπτύσσοντας μια σημαντική δραστηριότητα με επίκεντρο τον άνθρωπο. Συμμετέχοντας στα κοινά στέκεται συμπαραστάτης στο πλευρό συνανθρώπων μας που χρειάζονται υλική και ηθική βοήθεια.

Βασικές επιδιώξεις του ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ από την πρώτη μέρα της δημιουργίας του (1990) είναι :

Να ακουστεί ο πολίτης μέσα από το ραδιόφωνο

Η προστασία του πολίτη

Να αγωνίζεται για τη δημοκρατία και το δικαίωμα όλων στην έντιμη πληροφόρηση

Να καλλιεργήσει και στηρίξει την παράδοση, τον πολιτισμό, την Εθνική ταυτότητα, την Ελληνική γλώσσα και μουσικη

Να λειτουργεί πάντοτε ανεξάρτητα και αδέσμευτα

Να παρέχει την μεγαλύτερη δυνατή υποστήριξη στα Εθνικά μας θέματα

Γνωρίζοντας ότι το καινούριο ξεπηδάει πάντα μέσα από το παλιό, το σκάφος του ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ συνεχίζει το ταξίδι του με τις ίδιες πάντα αρχές όπως όταν πρωτοξεκίνησε, αντικρίζοντας τις νέες προκλήσεις και τη νέα εποχή με ωριμότητα και ετοιμότητα.

Foto:Related Stations:


Comment:


Listen online Pafos (ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ)

Windows Media Player

Install WMP


Station not playing? Try to open ASX file on your computer - listen.asx

Winamp Media Player

Install Winamp


Station not playing? Try to open M3U file on your computer - listen.m3u

open player in new window

Favorites