Radio Das

[

Listen Live

]

Radio DAS je poceo sa radom 1995. god. Adresu nije mjenjao svih 11 god. Ul. Stevana Krnjica 18 Bijeljina. Osmisljen kao muzicko-komercijalna radio stanica sto je do dan danas i ostalo. Ako se uzme u obzir vrijeme u kome zivimo ostao i apolitican. Program se od prvog dana emituje 24 casa dnevno od cega 80% zauzima muzika. Posjedujemo bogatu muzicku arhivu a akcenat stavljamo na staru domacu narodnu pjesmu kao i na snimke zivih svirki. Sa pravom se mozemo pohvaliti da je u proteklim godinama kroz nasu radio stanicu prodefilovala pleada najvećih ... See more

Bijeljina FM|105.5
+387(0)55221100
Radio DAS je poceo sa radom 1995. god. Adresu nije mjenjao svih 11 god. Ul. Stevana Krnjica 18 Bijeljina. Osmisljen kao muzicko-komercijalna radio stanica sto je do dan danas i ostalo. Ako se uzme u obzir vrijeme u kome zivimo ostao i apolitican.

Program se od prvog dana emituje 24 casa dnevno od cega 80% zauzima muzika. Posjedujemo bogatu muzicku arhivu a akcenat stavljamo na staru domacu narodnu pjesmu kao i na snimke zivih svirki. Sa pravom se mozemo pohvaliti da je u proteklim godinama kroz nasu radio stanicu prodefilovala pleada najvećih zvijezda domace muzicke scene.

U eri pojavljivanja masovnih media uspeli smo se izboriti za svoje mjesto na skali radio talasa, a na kojem smo mjestu, to znamo mi i Vi. Najbolji pokazatelj za to je Vasa slusanost. To znamo po Vasim telefonskim pozivima, SMS porukama i posjecenosti ovog sajta.

Otvoreni smo za sve nase slušaoce. Rado primamo pohvale ali i sugestije. Tako da i Vi ucestvujete u kreiranju programa, sto se kroz sve ove godine pokazalo kao idealno rjesenje. Svi mi ovdje zaposleni volimo da radimo svoj posao, a nadamo se da to i prepouznajete, jer mi postojimo zbog Vas.

I kada se sve zbroji i oduzme ne preostaje nam nista drugo nego da Vam se zahvalimo sto nas slusate sve ove godine.

U nadi da ce tako ostati ubuduce.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-03-26,06:47:03)