Radio Stari Most

[

Listen Live

]

Radio "Stari Most" je neovisan i egzistira već od 1995. godine, kao komercijalna radio kuća. Radio "Stari Most" pojavljuje se kao istinski, inovativni, koncepcijski isključivo interaktivno zasnovan, nepretenciozan i nenametljiv medij, bez ikakvih "škodljivih", "škakljivih" i za bilo koga iritirajućih sadržaja. Izborom tema, i bogatim i šarolikim muzičko-zabavnim repertoarom, otvorenošću za permanentnu "feed back" komunikaciju, uz visok profesionalni i intelektualni dignitet voditelja Radio "Stari Most" stvara izvanrednu socijalnu atmosferu, te ... See more

Mostar FM|101.7
+387(0)36556541
Jusovina 19 88 104 Mostar Bosna i Hercegovina
Radio "Stari Most" je neovisan i egzistira već od 1995. godine, kao komercijalna radio kuća. Radio "Stari Most" pojavljuje se kao istinski, inovativni, koncepcijski isključivo interaktivno zasnovan, nepretenciozan i nenametljiv medij, bez ikakvih "škodljivih", "škakljivih" i za bilo koga iritirajućih sadržaja.

Izborom tema, i bogatim i šarolikim muzičko-zabavnim repertoarom, otvorenošću za permanentnu "feed back" komunikaciju, uz visok profesionalni i intelektualni dignitet voditelja Radio "Stari Most" stvara izvanrednu socijalnu atmosferu, te obavlja, rekli bismo, svojevrsnu psihoterapeutsku ulogu pozdravljenja duha i uma BH populacije, trostruko ispraćene ratnim i poslije ratnim stradanjima.

Struktura i lokacija slušalaca (grad Mostar), u ovom slučaju interaktivnih komunikatora, najbolje govore o društvenoj poželjnosti ovako kreativno i lucidno koncipiranog programa.

Radio "Stari Most" se usitinu pojavljuje kao dobar dizajner pozitivne socijalne, političke, konvencionalne i kulturne klime što je bazični preduslov za prosperitetniju i ekonomski samoodrživu budućnost grada na Neretvi naše države BiH, kao i samog Radija.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-03-26,06:46:58)