Language:
Listen radio onlineAS Novi Pazar


AS Novi Pazar
Rating :5.00
 


Last updated:
0000-00-00 00:00:00
Country: Bosnia and HerzegovinaListen to radio stations broadcasting from Bosnia and Herzegovina
City: Bosanski Novi
FM (MHz): 95.5
Genre: Euro Hits
Website:  www.novipazar.co.yu
Description: Radio AS je koncipiran kao komercijalna stanica. U svojim programima zastupa šire društvene vrednosti, poštovanje ljudskih prava, kulturni, verski, nacionalni i politički pluralizam. Radio AS je mesto susreta i dijaloga, dostupan svim delovima javnosti odbacujući sve vidove etničke, kulturne, seksualne, religijske, rasne ili društvene diskriminacije. Uvek će izaći u susret potrebama i interesovanjima građana i podsticati emitovanje javnih tema, informisati, obrazovati i zabaviti svoje slušaoce. Zahvaljujući tome Radio AS je medijski lider na prostoru Novog Pazara i okoline. Svojom objektivnošću, profesionalnošću i kvalitetom programa Radio AS je zadobio poverenje najšire javnosti.

Emisije u produkciji Radija AS rade se po savremenim i visoko profesionalnim standardima. Dosledno primenjujemo Član 68. Zakona o radiodifuziji i u pogledu tehničkih i standarda sadržaja programa. Radio AS je medij u kome slušaoci imaju prioritet, koncipiran tako da doprinese podizanju opšteg, kulturnog i saznajnog nivoa građana, kako je to i predviđeno u Članu 68.tačka 4. Zakona o radiodifuziji , opštim programskim standardima i opštim obavezama emitera u odnosu na programske sadržaje. Područje Sandžaka je specifično po kulturi, običajima i verskim opredeljenjima pa ćemo se kao mediji baviti i razvijanjem takvih sadržaja.

Poštovanje propisa iz oblasti radio difuzije, poštovanje autorskih i drugih poslovnih prava, borba za suzbijanje piraterije, razvijanje i podsticanje stvaralačke konkurencije saradnjom sa svim značajnim institucijama sistema, od kulturnih ustanova do udruženja građana, takođe je jedan od osnovnih principa uređivačke politike Radija AS. Novinari Radija AS će uvek nastojati da postignu najviše profesionalne domete, poštujući profesionalna i moralna načela. S obzirom da ćemo sprovoditi uređivačku koncepciju proimenjujući profesionalne standarde, nesumnjivo ćemo doprineti većem kvalitetu programa na zadovoljstvo naših slušalaca.


Related Stations:


Comment:


Listen online AS Novi Pazar

Windows Media Player

Install WMP


Station not playing? Try to open ASX file on your computer - listen.asx

open player in new window


Favorites