Language:
Listen radio onlineDanubius (Danubius Rádió)


Danubius (Danubius Rádió)
Rating :10
 


Last updated:
0000-00-00 00:00:00
Country: HungaryListen to radio stations broadcasting from Hungary
City: Budapest
Address: Vaci ut. 141 H-1138
FM (MHz): 103.3
Genre: Top 40-Pop
Phone: +36 (0)1 452 6100
Fax: +36 (0)1 452 6181
E-mail: info@danubius.hu
Website:  www.danubius.hu
Description: A rádió zenei stílusa az elsődleges célcsoport, vagyis a 25-34 éves korosztály igényeihez illeszkedik. Ebben a korosztályban sok olyan hallgatót találunk, aki a kezdetektől fogva a Danubius lelkes híve.

A Danubius Rádió a ’90-es évek, az új évezred és napjaink zenéjét játszó kereskedelmi rádió. Nem csupán játssza, de gyakran elsőként illeszti műsorába a legújabb slágergyanús szerzeményeket, bár túlnyomó részben a már mindenki által kedvelt és ismert dalok hallhatók. Egyedülálló a magyar rádióállomások között a Danubius éjszakai zenei programja, ahol egy óra jazz és egy óra világzene hallható minden hajnalban.

Zenei kutatások

A Danubius Rádió folyamatosan teszteli a játszott zenék fogadtatását. Ennek érdekében hetente telefonos kérdőívek, havonta fókuszcsoportos tesztelés, negyedévente pedig zenei auditórium segítségével ismerjük meg célcsoportunk véleményét és javaslatait. A Danubius Rádió elsődleges hallgatói célcsoportját a 25-34 éves, másodlagos hallgatói célcsoportját a 20-44 éves korosztály jelenti. Általánosságban elmondható, hogy a Danubius elsősorban a legalább középiskolai végzettséggel rendelkező városi lakosok rádiója. Ez a korosztály Magyarország fejlődése szempontjából a legfontosabb, nagy vásárlóerővel rendelkező, dinamikus és minden újra fogékony társadalmi réteg.Related Stations:


Comment:


Listen online Danubius (Danubius Rádió)

Windows Media Player

Install WMP


Station not playing? Try to open ASX file on your computer - listen.asx

Winamp Media Player

Install Winamp


Station not playing? Try to open M3U file on your computer - listen.m3u

open player in new window

Favorites