Language:
Listen radio onlineRTSH-Tirana2


RTSH-Tirana2
Rating :5.00
 


Last updated:
0000-00-00 00:00:00
Country: AlbaniaListen to radio stations broadcasting from Albania
City: Tirana
FM (MHz): 95.8
Genre: Community
Phone: +355 42 22 47 05
E-mail: radiotirana@rtsh.al
Website:  www.rtsh.al
Description: rogrami i Dyte - ne frekuencen 95,8 MHz - 24 ore/24, tokesor

Programi i Dyte, nga 5 ore transmetim prej nisjes se vet, qe prej vitit 2003 starton me nje strukture te vecante "non stop" krejt te ndryshme nga ajo c'ka ofronte prej vitesh Radio Tirana. Ne strukturen e vet programore ai sipermerr nje auditor moshor rinor dhe i sherben kesaj grupmoshe me informacionet dhe muziken e perzgjedhur enkas per te.

PROGRAMI NE RADIO TIRANA 2

07:00 Pump up the morning
07:30 Lajme shkurt
07:32 Emisioni “ Mengjes me 95.8 MHz”
09:00 Dance Program
09:30 Lajme shkurt
09:32 The Hotest Hits
10:30 Art Smart
11:30 Lajme shkurt
11:32 New Hits
12:00 Emisioni “Vitrina”
Te dielen emisioni “Hit Parade 20”
13:00 Dance Traxx
13:30 Lajme shkurt
13:32 Hip Hop Cult
14:00 Emisioni “ DJ 4 U ”
15:30 Lajme shkurt
16:30 Back In Time
17:30 Lajme shkurt
17:32 Ritmo
18:00 Emisioni “ Gjithcka Shqip “
19:30 Lajme shkurt
19:32 Back in Time
20:00 Rock Clock
21:00 Emisioni “ 3 from 1 “
Te shtunen emisioni “Dj Set Life”
Te dielen emisioni “Bulevard”
21:30 Lajme shkurt
21:32 Back in Time
22:30 Art Smart
23:30 Lajme shkurt
23:32 2Nite List


Related Stations:


Comment:


Listen online RTSH-Tirana2

No broadcast online

Favorites