Language:
Listen radio onlineRTK 2 Blue Sky


RTK 2 Blue Sky
Rating :5.00
 


Last updated:
2011-03-02 18:57:41
Country: AlbaniaListen to radio stations broadcasting from Albania
City: Kosove
Address: Ndërtesa e Radio KosovoRr.
FM (MHz): 93.7
Genre: News
Phone: +381 /0/ 38 226 553
E-mail: post@rtklive.com
Website:  www.rtklive.com
Description: Blues Sky Blue Sky është i vetmi radio stacion në vend i cili sajon program kushtuar bluzit dhe bluzerëve më të njohur. Dëshironi të kënaqeni në ritmin blues, të mësoni për detaje deri tash të panjohura, nga jeta dhe vepra e bluzerëve. Rasti ideal iu ofrohet pikërisht të shtunën nga ora 22.00. Blues' në Blue Sky Radio me Leonard Malokun.


Related Stations:


Comment:


Listen online RTK 2 Blue Sky

Windows Media Player

Install WMP


Station not playing? Try to open ASX file on your computer - listen.asx

Winamp Media Player

Install Winamp


Station not playing? Try to open M3U file on your computer - listen.m3u

open player in new window

Favorites