Radio Manas FM

[

Listen Live

]

Her yerde kolaylıkla dinlenebilmesi açısından, radyonun, kitle iletişim araçlarının en önemlisi olduğunu söylemek sanırız çok iddialı olmayacaktır. Ancak günümüzde, genelde, -özellikle mali kaygılarla- bu önemli iletişim aracı sadece bir eğlence aracına, hatta ‘müzik kutusu’na dönüştürülmüştür. 102.9 Manas Radyosu'nun yayıncılık anlayışı ise topluma yararlı olma anlayışıyla örtüşmektedir. Kâr amacı gütmeyen Manas Radyosu, zengin ve kaliteli yayın akışıyla toplumun her kesiminden bireylere ulaşmaya çalışmaktadır. Hakkımızda Manas Radyosu ilk yay... See more

Bishkek FM|102.9
+996312492768
Kirgizistan Türkiye Manas ÜniversitesiIletisim Fakültesi, Cal MikrorayonuBiskek/KIRGIZISTAN
Her yerde kolaylıkla dinlenebilmesi açısından, radyonun, kitle iletişim araçlarının en önemlisi olduğunu söylemek sanırız çok iddialı olmayacaktır. Ancak günümüzde, genelde, -özellikle mali kaygılarla- bu önemli iletişim aracı sadece bir eğlence aracına, hatta ‘müzik kutusu’na dönüştürülmüştür.

102.9 Manas Radyosu'nun yayıncılık anlayışı ise topluma yararlı olma anlayışıyla örtüşmektedir. Kâr amacı gütmeyen Manas Radyosu, zengin ve kaliteli yayın akışıyla toplumun her kesiminden bireylere ulaşmaya çalışmaktadır.

Hakkımızda

Manas Radyosu ilk yayınına 1999 yılında internet üzerinden başlamıştır. 2000 yılında karasal yayına geçen Manas Radyosu'nun yayını, Bişkek ve çevresini kapsayan Çuy bölgesinde hem karadan hem de internet üzerinden devam etmektedir.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-03-26,06:37:19)