Radio 13

[

Kentin En iyi Sesi

]

Çağdaş Medya Basın Yayın ve Reklamcılık bünyesinde 1995 yılından günümüze faaliyetlerini sürdüren Radyo 13, 96.0 FM frekansında yöre insanıyla buluşmaktadır. Bitlis’in en eski ve deneyimli istasyonlarından biridir. Dile kolay yaklaşık 30 yıllık bilgi birikiminden bahsediyoruz. Önceleri yöresel halk ezgilerinin yanı sıra arabesk, fantezi müzik ağırlıklı eserler oynatıyorlardı. Ancak bu ağırlığı azaltarak Türkçe pop müziğe de geniş yer vermeye başlamıştır. Bu da Bitlis’te gençlerin de bu aileye olan ilgisini artırmış ve takipçi kitlesindeki yaş o... See more

Bitlis FM|96.0
Tatvan FM|96.0
+905458251313
+90(434)8272518
Cumhuriyet Caddesi Asel İş Merkezi Kat:4 No:16 BİTLİS/TATVAN, Tatvan, Turkey
last update
[2023-04-26 07:32:36]
Çağdaş Medya Basın Yayın ve Reklamcılık bünyesinde 1995 yılından günümüze faaliyetlerini sürdüren Radyo 13, 96.0 FM frekansında yöre insanıyla buluşmaktadır. Bitlis’in en eski ve deneyimli istasyonlarından biridir. Dile kolay yaklaşık 30 yıllık bilgi birikiminden bahsediyoruz. Önceleri yöresel halk ezgilerinin yanı sıra arabesk, fantezi müzik ağırlıklı eserler oynatıyorlardı. Ancak bu ağırlığı azaltarak Türkçe pop müziğe de geniş yer vermeye başlamıştır. Bu da Bitlis’te gençlerin de bu aileye olan ilgisini artırmış ve takipçi kitlesindeki yaş ortalamasının da gençleşmesine zemin hazırlamıştır. Bu nedenle “Kentin En İyi Sesi” sloganını seçmişlerdir. Radyo 13 internet üzerinde de akışlar sunarak tüm dünyadan ulaşılabilen bir stüdyo haline gelmiştir. Aynı zamanda radyoculuk alanındaki yenilik ve gelişmeleri hiç geciktirmeden takip eden ekibe ve onu destekleyen bir yönetime sahiptir.

Sadece çalma listeleriyle değil şehrin en tanınan DJ’Ieri tarafından yapılan sohbetlerde insanların beğenisini kazanmıştır. Üstelik günlük yaşamdan mizaha birçok farklı konuda çalışmalar hazırlanırken bu durum Radyo 13 ve Bitlis halkı arasındaki samimiyetin de artmasına neden olmuştur. Çalışmalar gün geçtikçe özellikle Tatvan halkı için günlük hayatın bir vazgeçilmezi haline gelmiştir. Özkan Kızılkaya ile İnsan İnsana Nasıl Olur, Emre Aydemir ile Hüzün Adası, Bahtiyar ve Konuşamayanlar, Esra ile Radyo Kafası ve Çenebaz gibi programlar hayranları tarafından zevkle ve beğenilerek açılan yayınlardır. Bu programlarda sohbet, eğlence, mizah ve şarkılar daima birliktedir. Bazılarında ise elbette hüzün ve nostalji de yer almaktadır. Lokalde bölge insanının tercihleri yöre esnafının da gücü birleştiğinde şehre ait reytinglerdeki etkisi asla göz ardı edilemez.

İstek Saati programında ise stüdyoya iletilen istek parçaları paylaşmakta, dinleyicilerin notları okunmaktadır. Bundan dolayı istek saati akışları ilimizdeki dinleyicilerin en fazla rağbet ettiği programların başında yer almaktadır. Deneyimli radyocular tarafından yapılan bu etkinliklerin bazıları günlük, bazıları da haftalık aktarılmaktadır. Bu yüzden Radyo 13 canlı yayınlarda bir yerel kanaldan çok bir ulusal istasyon gibi çalışmaktadır. Yapılan yayınlar internet aracılığıyla tüm dünyaya ulaşmakta ve kaliteden asla ödün verilmemektedir. Şehir insanıyla oluşturmayı başardıkları samimi ilişkiler kuruluşu şehrin en çok beğenilen medya şirketi haline getirmiştir. Böylece ekip kendi hayranlarıyla her daim daha yakın olma imkânına sahip olmuştur. Radyo 13 FM bölgede bu samimiyeti en iyi değerlendiren istasyonlardan biridir.

İnsanlar 96.0 frekansını aradığında kendi modunu bulma imkânına sahip olurlar. Güzel ve şen şakrak bir sohbete dahi denk gelebilirler. Daima bir arabesk parçası ya da eğlenceli bir pop şarkısı onları karşılayabilir. Hüzünlü veya nostaljik bir konuşma karşılarına çıkabilir. Eğer yerel bir frekans iseniz sadece müzik listeleri derlemek sizi halkın gözünde yükseltmez. İnsanlar her zaman fazlasını bekler ve arzular. Radyo 13 dinletilerinde bu arzu ve talepleri değerlendirerek dinleyiciyle iç içe bir yayın politikası belirlemiştir. Sonuçta Bitlis’in en çok tercih edilen adresi olmasının arkasındaki temel neden de budur.

Grursus mal suada faci lisis Lorem ipsum dolarorit ametion consectetur elit. Vesti at bulum nec odio aea the dumm ipsumm ipsum that.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-04,23:35:11)