Radio Hazar

[

HAZAR yaz boşluk bırak mesajını yaz 3969'a gönder Elazığ, 92.0 Radyo Hazar Canlı Dinle

]

Radyo Hazar, müzik yayınlarında özellikle arabesk müzik türüne ağırlık veren bir radyo kanalıdır. Elâzığ ve çevresinde uzun yıllardır yayın yapan bu radyo kanalı, kaliteli ve çeşitli yayın akışlarıyla dinleyicilerine hitap etmektedir. Kendine özgü programları ve konularıyla, Elâzığlı dinleyicilerin gönlünde önemli bir yer edinmiştir. 92,0 frekansıyla FM bandında yer alan Radyo Hazar, ilerlemeye odaklanarak daha geniş bir dinleyici kitlesine ulaşmayı hedeflemiştir. Zamanla teknolojik gelişmelere ayak uyduran radyo kanalı, internet üzerinden de y... See more

Elazig FM|92.0
+90(424)2375000
Harput cad. Elazığ, Türkiye
last update
[2024-03-15 06:46:47]
Radyo Hazar, müzik yayınlarında özellikle arabesk müzik türüne ağırlık veren bir radyo kanalıdır. Elâzığ ve çevresinde uzun yıllardır yayın yapan bu radyo kanalı, kaliteli ve çeşitli yayın akışlarıyla dinleyicilerine hitap etmektedir. Kendine özgü programları ve konularıyla, Elâzığlı dinleyicilerin gönlünde önemli bir yer edinmiştir.

92,0 frekansıyla FM bandında yer alan Radyo Hazar, ilerlemeye odaklanarak daha geniş bir dinleyici kitlesine ulaşmayı hedeflemiştir. Zamanla teknolojik gelişmelere ayak uyduran radyo kanalı, internet üzerinden de yayın yaparak ulusal ve uluslararası dinleyicilere de ulaşmaktadır.

Radyo Hazar'ın çaldığı şarkılar özellikle arabesk müzik severlerin ilgisini çekmektedir. Arabesk müziğin duygu yüklü melankolik ezgilerini başarılı bir şekilde yayın akışına dahil eden radyo kanalı, bu sayede müzik zevki arabesk olan dinleyicilerin gönlünü fethetmiştir. Dinleyicilerine her daim sevdikleri şarkıları sunan Radyo Hazar, arabesk müziği sevenlerin buluşma noktası haline gelmiştir.

Radyo Hazar, Elâzığ ve çevresinde kurulu olan ve bilinen bir radyo kanalı olmasının yanı sıra, yayınlarıyla ve müzik seçimiyle de dinleyicileri etkilemeyi başarmıştır. Geçmişten günümüze kadar ilerleyen bu radyo kanalı, Elâzığ'da yer alan arabesk müzikseverlere hitap ederek onların beklentilerini karşılamıştır. Kendine özgü yayınları, kaliteli müzik seçimleri ve geniş bir dinleyici kitlesiyle Radyo Hazar, bölgesel ve ulusal alanda adından söz ettiren bir radyo kanalı olmuştur. [*]
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-04,23:34:50)