Radio Net

[

Listen Live

]

Bir radyo istasyonu Adapazarı'nda 24 saat iyi müzik çalar. interaktiftir. Duyarlı ve çılgındır. Gençleri sever Serserileri anlar. Saygılı ve edeplidir. DİNLEMEK ERDEMDİR. AMAÇ Sakarya da ençok dinlenen, kalite ve saygınlığı herkes tarafından kabul edilen, etkin bir müzik ve haber radyosu olmaktadır. VİZYON Hedef kitlenin taleplerini önemseyen ve ihtiyaçlarını değerlendiren, milli ve manevi değerlere saygılı, çağın gerektirdiği iletişim araçlarıyla bütünleşen, tarafsız haber anlayışına sahip kültür ve eğlenceyi içinde barındıran, kalitesinden öd... See more

Adapazarı FM|89.3
02642785002
Çark Cd. Degirmenci Apt. No:86/Kat:3 Adapazari/SAKARYA
Bir radyo istasyonu Adapazarı'nda 24 saat iyi müzik çalar. interaktiftir. Duyarlı ve çılgındır. Gençleri sever Serserileri anlar. Saygılı ve edeplidir. DİNLEMEK ERDEMDİR.

AMAÇ

Sakarya da ençok dinlenen, kalite ve saygınlığı herkes tarafından kabul edilen, etkin bir müzik ve haber radyosu olmaktadır.

VİZYON

Hedef kitlenin taleplerini önemseyen ve ihtiyaçlarını değerlendiren, milli ve manevi değerlere saygılı, çağın gerektirdiği iletişim araçlarıyla bütünleşen, tarafsız haber anlayışına sahip kültür ve eğlenceyi içinde barındıran, kalitesinden ödün vermeyen etkin olduğuna inanılan bir yayın yapmak ve aynı zamanda bu yayını destekleyen faaliyetlerde bulunmaktır.

TEKNİK

2004 yılında Teknik konusunda atak yapan Radyonet kendi bünyesinde SAKARYA DİJITAL isminde firma kurmuştur. Bu firma Sakarya daki ulusal, bölgesel ve yerel yayınları olan medyaya teknik hizmet vermek amacımız olup radyonet’inde dinlenirliğini artırmak ve ses kalitesini yükseltmek için. Ser divan tepesine 50 metrelik profesyonel verici direği dikilmiştir. En son teknolojiyi kullanarak sak aryanın her yerine ulaşmaktayız.

Radyonet profesyonel yayıncılık anlayışıyla dinleyicilerine kaliteli programlar sunmak için günümüzün enson teknolojilerini kullanmakta ve bilgisayarla desteklenmektedir. Tamamen profesyonel cihazlarla donatılmış bir yayın kuruluşudur.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-03-26,08:04:01)