Language:
Listen radio onlineFantasy 87.8 FM


Fantasy 87.8 FM
Rating :5.00
 


Last updated:
2012-06-16 20:27:50
Country: SloveniaListen to radio stations broadcasting from Slovenia
City: Škofja vas
Address: Škofja vas 51b3211 Škofja vasSi-Slovenija
FM (MHz): 87.8
Genre: Top 40-Pop
Phone: 03/ 490-39-21
Fax: +386 (0)3 490 3926
Language of broadcast: Slovenian
E-mail: info@radiofantasy.com
Website:  www.radiofantasy.com
Description: Delujemo od leta 1996.

Smo lokalna radijska postaja, slišna na območju Celjske kotline, Šaleške doline in Maribora. S slišnostjo na velenjskem in mariborskem koncu, radio zaokrožujemo visoko stopnjo poslušanosti v celjski regiji ter oglaševalcem nudimo dodano vrednost pri doseganju poslušalcev celjske regije.

Smo inovativna radijska postaja, ki aktivno sledimo razvoju medija v mednarodnem merilu. Inovativnost zagotavljajo investicije v stalen tehnološki razvoj radia in investicije v raziskave lokalnega trga, ki uredniškemu delu radia narekujejo smernice za razvijanje radijskega programa.

Rezultati poslušanosti Radia Fantasy dokazujejo, da je Radio Fantasy trdno na prvem mestu med radijskimi postajami v celjski regiji, v vseh starostnih skupinah. Slednje potrjujejo rezultati Inštituta za raziskovanje trga in medijev – Mediane, ki v slovenskem prostoru velja za verodostojno raziskovalno inštitucijo.Radio Fantasy visoko stopnjo poslušanosti dosega z dobro poslušljivim radijskim programom, ki temelji na:
- kakovostnem glasbenem izboru
- kakovostnih zaposlenih
- kakovostnih, aktualnih informacijah
- stalnih popestritvah radijskega programa z atraktivnimi dogodki in nagradnimi igrami.

Radio z domišljijo je slogan Radia Fantasy, ki mu aktivno sledi vsa ekipa. Tako bomo poskrbeli, da boste ob odlični glasbi iz 80-ih, 90-ih, 2000-ih in najaktualnejših hitih današnjih dni, informirani z ažurnimi in verodostojnimi informacijami, hkrati pa bomo z veliko mero domišljije poskrbeli za Vašo dobro voljo doma, na delovnem mestu, v avtomobilu, …, pač kjerkoli, kamor nas boste vzeli s seboj.

Preko spleta je poslušanje Radia Fantasy na voljo tistim, ki tako želijo in tistim, ki so izven dosega radijskih frekvenc. Zato aktivno skrbimo tudi za ažurno posodabljanje spletne strani, kar nam poslušalci vračate s številčnim obiskom.


Related Stations:


Comment:


Listen online Fantasy 87.8 FM

Windows Media Player

Install WMP


Station not playing? Try to open ASX file on your computer - listen.asx

Winamp Media Player

Install Winamp


Station not playing? Try to open M3U file on your computer - listen.m3u

open player in new window

Favorites