Radio Fantasy (Garantirano največji hiti)

[

Listen Live

]

Garantirano največji hiti na Štajerskem! Področje kjer nas lahko poslušate: 87,8 Celjsko Savinjsko področje 91,6 Šaleška dolina 94,4 Maribor, Ptuj... Delujemo od leta 1996. Smo lokalna radijska postaja, slišna na območju Celjske kotline, Šaleške doline in Maribora. S slišnostjo na velenjskem in mariborskem koncu, radio zaokrožujemo visoko stopnjo poslušanosti v celjski regiji ter oglaševalcem nudimo dodano vrednost pri doseganju poslušalcev celjske regije. Smo inovativna radijska postaja, ki aktivno sledimo razvoju medija v mednarodnem meril... See more

Celje FM|87.8
03/490-39-21
Škofja vas 51b3211 Škofja vasSi-Slovenija
Garantirano največji hiti na Štajerskem!

Področje kjer nas lahko poslušate:

87,8 Celjsko Savinjsko področje

91,6 Šaleška dolina

94,4 Maribor, Ptuj...

Delujemo od leta 1996.

Smo lokalna radijska postaja, slišna na območju Celjske kotline, Šaleške doline in Maribora. S slišnostjo na velenjskem in mariborskem koncu, radio zaokrožujemo visoko stopnjo poslušanosti v celjski regiji ter oglaševalcem nudimo dodano vrednost pri doseganju poslušalcev celjske regije.

Smo inovativna radijska postaja, ki aktivno sledimo razvoju medija v mednarodnem merilu. Inovativnost zagotavljajo investicije v stalen tehnološki razvoj radia in investicije v raziskave lokalnega trga, ki uredniškemu delu radia narekujejo smernice za razvijanje radijskega programa.

Rezultati poslušanosti Radia Fantasy dokazujejo, da je Radio Fantasy trdno na prvem mestu med radijskimi postajami v celjski regiji, v vseh starostnih skupinah. Slednje potrjujejo rezultati Inštituta za raziskovanje trga in medijev – Mediane, ki v slovenskem prostoru velja za verodostojno raziskovalno inštitucijo.Radio Fantasy visoko stopnjo poslušanosti dosega z dobro poslušljivim radijskim programom, ki temelji na:

- kakovostnem glasbenem izboru

- kakovostnih zaposlenih

- kakovostnih, aktualnih informacijah

- stalnih popestritvah radijskega programa z atraktivnimi dogodki in nagradnimi igrami.

Radio z domišljijo je slogan Radia Fantasy, ki mu aktivno sledi vsa ekipa. Tako bomo poskrbeli, da boste ob odlični glasbi iz 80-ih, 90-ih, 2000-ih in najaktualnejših hitih današnjih dni, informirani z ažurnimi in verodostojnimi informacijami, hkrati pa bomo z veliko mero domišljije poskrbeli za Vašo dobro voljo doma, na delovnem mestu, v avtomobilu, …, pač kjerkoli, kamor nas boste vzeli s seboj.

Preko spleta je poslušanje Radia Fantasy na voljo tistim, ki tako želijo in tistim, ki so izven dosega radijskih frekvenc. Zato aktivno skrbimo tudi za ažurno posodabljanje spletne strani, kar nam poslušalci vračate s številčnim obiskom.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-03-26,07:50:55)