Radio Sity

[

Listen Live

]

Rádio SiTy je interaktívne, veselé, mladé rádio, ktorého hudobný formát sa prikláňa k tanečnej hudbe a informáciám, udalostiam a aktivitám s ňou spojených.Rádio SiTy ako kontaktné médium prináša v živom vysielaní zaujímavých hostí, prezentuje zaujímavé miesta, udalosti, skutočnosti týkajúce sa Bratislavy, Galanty a okolia. Rádio SiTy momentálne svojím signálom pokrýva celú Bratislavu a Galantu. Má tendenciu rozšíriť sa aj na iné regióny Slovenska. Rádio SiTy je úplne jedinečné tým, že sa majú možnosť - poslucháči s rádiom aj " fyzicky stretnúť ... See more

Bratislava FM|107.0
02/44641107
Vajnorská 53(oproti Polusu)831 03 Bratislava
Rádio SiTy je interaktívne, veselé, mladé rádio, ktorého hudobný formát sa prikláňa k tanečnej hudbe a informáciám, udalostiam a aktivitám s ňou spojených.Rádio SiTy ako kontaktné médium prináša v živom vysielaní zaujímavých hostí, prezentuje zaujímavé miesta, udalosti, skutočnosti týkajúce sa Bratislavy, Galanty a okolia. Rádio SiTy momentálne svojím signálom pokrýva celú Bratislavu a Galantu. Má tendenciu rozšíriť sa aj na iné regióny Slovenska. Rádio SiTy je úplne jedinečné tým, že sa majú možnosť - poslucháči s rádiom aj " fyzicky stretnúť ". Rádio umiestnilo vysielacie pracovisko s možnosťou živého vysielania s hosťami rádia oproti obchodnému a kultúrnemu centru POLUS CITY CENTER na Vajnorskej ulici.

Our mission: Poslaním rádia SiTy je vás zabaviť, ponúknuť kvalitnú tanečnú hudbu, informácie politické, kultúrne, sociálne a iné...Rádio SiTy je tu pre vás - hrá hity, ktoré vyberáte vy!!!
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-03-26,07:50:52)