Language:
Listen radio onlineRadio Jug


Radio Jug
Rating :5
 


Last updated:
2012-06-20 14:12:36
Country: AlbaniaListen to radio stations broadcasting from Albania
City: Fier
FM (MHz): 91.0
Genre: Top 40-Pop
Language of broadcast: Albanian
Website:  www.radiojug.com
Description: Radio-Televizioni “Jug” u krijua me një synim të caktuar në fushën e masmedias per të sjellë një zë origjinal, krejtësisht ndryshe dhe për të plotësuar një vakum mediatik që kishin lënë pas mediat elektronike në rajonin e Fierit.

Me një ndërmarrje të guximshme administratori i saj Edmond Sulejmani synon të sjellë tek audienca nëpërmjet stafit të përzgjedhur profesionalisht dhe tejet e përkushtuar në drejtim të teknologjisë dhe stafit mediatik, një programacion të larmishëm, krejtësisht të pavaruar nga politika shqiptare, një zë autokton ku çdo person pavarësisht nga mosha të gjejë hapësirën e tij. Radio “Jug” do të sjellë edhe shqetësimet e përditshmërisë sonë të të gjithë dëgjuesve pavarësisht shtresës sociale, krahinës, etnisë apo fesë së tij.


Radio “Jug” ka filluar transmetimin e saj në frekuencën 91mhz në datën 28 qershor 2009, dhe vijon suksesshëm në tregun mediatik shqiptar, me synimin për të qenë jo vetëm një radio e rajonit tonë, por edhe e jugut të Shqipërisë me synimin e së ardhmes sonë për të qenë një radio kombëtare.


Related Stations:


Comment:


Listen online Radio Jug

Winamp Media Player

Install Winamp


Station not playing? Try to open M3U file on your computer - listen.m3u

open player in new window

Favorites