Radio 92.7 Keyf FM

[

keyif FM'le keyif dolu sarkılar

]

Nevşehir'in ilk ve tek OYUN HAVASI ve ARABESK müzikte hizmet veren ilk radyoyuz. Keyf FM Nevşehir halkına kaliteli yayının nasıl yapılabileceğini kanıtlarcasına yayın hayatına başlamıştır. Keyf FM kurulduğu yılından beri her gün daha da büyüyerek başarıyla yoluna devam etmektedir. Radyomuz kurulduğu günden beri MUYAP-MÜYORBİR-MSG ve MESAM üyesi sanatçıların telif haklarını ödeyerek yayın yapmanın haklı gururunu yaşamaktadır. Radyomuz RATEM-RADYO TELEVİZYON YAYINCILARI üyesidir. Dinleyicilerimizin yorumsuz,tarafsız haber alma özgürlüğüne saygı ... See more

Nevsehir FM|92.7
+908504419450
Camicedit Mahallesi Lale Caddesi Sağlık İş Merkezi Kat:4/7 Nevşehir
last update
[2023-12-08 04:52:09]
Nevşehir'in ilk ve tek OYUN HAVASI ve ARABESK müzikte hizmet veren ilk radyoyuz.

Keyf FM Nevşehir halkına kaliteli yayının nasıl yapılabileceğini kanıtlarcasına yayın hayatına başlamıştır.

Keyf FM kurulduğu yılından beri her gün daha da büyüyerek başarıyla yoluna devam etmektedir.

Radyomuz kurulduğu günden beri MUYAP-MÜYORBİR-MSG ve MESAM üyesi sanatçıların telif haklarını ödeyerek yayın yapmanın haklı gururunu yaşamaktadır.

Radyomuz RATEM-RADYO TELEVİZYON YAYINCILARI üyesidir.

Dinleyicilerimizin yorumsuz,tarafsız haber alma özgürlüğüne saygı duyar, faydalı ve doğru bilgiyi en etkili şekilde hazırlar ve kendilerine iletiriz. Müşterilerimizi, doğru zamanda, doğru hedef kitleyle buluşturarark, markalarının bilinirliğini arttırmada yardımcı oluruz.

Çalışma arkadaşlarımızı ekip ruhu ile ortak iş yapmaları için destekler, yaratıcılılarını ödüllendirir ve kişiliklerine değer veririz.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-05,07:07:19)