Cool Radio

[

The best radio in Belgrade!!!

]

Radio od svog nastanka pa do današnjih dana služi za prenos glasa i muzike. Danas, ipak, možemo da biramo koju vrstu muzike želimo da slušamo, koje autore, koje emisije, u koje vreme i kojim redom. Internet radio nam je doneo slobododu da sami uređujemo svoj radijski program. Uskoro ćemo moći da kombinujemo raspoložive izvore cele planete – japansku muziku, vesti Evropske unije, talk-show iz New Yorka i lokalnu vremensku prognozu. Ali i dalje, radio služi da nam prenosi infomracije i da nas zabavlja, i tu se ništa nije promenilo. Internet prost... See more

Belgrade FM|107.7
+381(64)321-6666
ulica Nušićeva 12a, 11000 Beograd, Republika Srbija
last update
[2023-09-22 05:36:10]
Radio od svog nastanka pa do današnjih dana služi za prenos glasa i muzike. Danas, ipak, možemo da biramo koju vrstu muzike želimo da slušamo, koje autore, koje emisije, u koje vreme i kojim redom. Internet radio nam je doneo slobododu da sami uređujemo svoj radijski program. Uskoro ćemo moći da kombinujemo raspoložive izvore cele planete – japansku muziku, vesti Evropske unije, talk-show iz New Yorka i lokalnu vremensku prognozu. Ali i dalje, radio služi da nam prenosi infomracije i da nas zabavlja, i tu se ništa nije promenilo.

Internet prostor vrvi od radio stanica. Manji deo ove ponude predstavljaju strimovi komercijalnih stanica koje već emituju na FM području, dok ogromnu većinu čine radio programi kojima je internet prostor jedini dom.

Njima se 15. jula 2009. godine pridružio i COOL radio.

Mi smo sugestivan, fleksibilan, opušten ali i senzibilan medij koji svoje slušaoce širom sveta informiše, spaja, razgaljuje i zabavlja. Zaštitni znak COOL radija je "boja" njegovog zvuka, dalekosežnost njegovog signala, glasovi njegovih voditelja, muzicki kolorit i prijateljska ruka ispružena ka svakom slušaocu. Jer, gospodin slušalac zaslužuje najbolje. Budući da smo mladi, vedri za druženje, uvek raspoloženi, rešeni smo da svakodnevno uz nas okupljamo dobre ljude dobre volje zbog dobrih razloga na dobrom mestu – na Internet i satelitskim talasima COOL radija.

Naša je želja bila i posebno nas veseli što smo u potpunosti uspeli da proizvedemo dinamičan program namenjen publici od 15 do 60 godina, učenicima i studentima, radno aktivnom stanovništvu mlađeg, srednjeg i starijeg doba.

Svesni smo da je ljudsko uvo najveći senzor, zato poštujemo estetiku radiofonskog izraza. Programom motivišemo, stvaramo raspoloženje i postičemo emocije i razmišljanje, pratimo život iz minuta u minut. A sada vam, zbog boljeg upoznavanja, savetujemo da konkretno čujete ko smo, kakvi smo, šta emitujemo i šta možemo da vam ponudimo. Dovoljno je da kliknete na jedan od plejera na vrhu strane za slušanje našeg programa preko interneta, i već ste na dobrom putu da steknete nove prijatelje i budete korak bliži rodnom kraju.

Radio je umetničko delo koje se stvara iz sata u sat, uvek iznova i na svoj način neponovljivo, u kombinaciji ljudskog uma i tehnike, govora i muzike.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-03-26,16:14:42)