Radio Methorios

[

Τα γενέθλιά μου 15 Απριλίου 1997

]

Είναι η πρώτη επαφή που κάνουμε μαζί σας. Από την αρχή σας ομολογούμε ότι θέλουμε μια ζεστή και ξεκάθαρη σχέση. Γι'αυτό δεν πρόκειται να υπερβάλουμε σε τίποτε δε θα κρύψουμε τίποτε δε θα σας παραπλανήσουμε και δε θα ωραιοποιήσουμε καταστάσεις. Σας λέμε μόνο ότι ξεκινούμε μια καινούργια προσπάθεια βασιζόμενοι στην πολύχρονη πείρα μας στη συνοχή και τις ικανότητες των συνεργατών μας όλων των τομέων, στις άρτιες και σύγχρονες εγκαταστάσεις μας και σε μια νέα αντίληψη γύρω από το Ραδιόφωνο. Στο πρόγραμμά μας, θα μας διακρίνει η συνέπεια, στην ενημέ... See more

Rhodes FM|96.9
+3024129969
Νίκου Παπαθανάση 15 - Ρόδος 851 00
last update
[2023-10-09 05:37:27]
Είναι η πρώτη επαφή που κάνουμε μαζί σας. Από την αρχή σας ομολογούμε ότι θέλουμε μια ζεστή και ξεκάθαρη σχέση.

Γι'αυτό δεν πρόκειται να υπερβάλουμε σε τίποτε

δε θα κρύψουμε τίποτε

δε θα σας παραπλανήσουμε και δε θα ωραιοποιήσουμε καταστάσεις.

Σας λέμε μόνο ότι ξεκινούμε μια καινούργια προσπάθεια βασιζόμενοι στην πολύχρονη πείρα μας στη συνοχή και τις ικανότητες των συνεργατών μας όλων των τομέων, στις άρτιες και σύγχρονες εγκαταστάσεις μας και σε μια νέα αντίληψη γύρω από το Ραδιόφωνο.

Στο πρόγραμμά μας, θα μας διακρίνει η συνέπεια, στην ενημέρωση η αμεσότητα και η αντικειμενικότητα μένοντας μακριά από “δουλείες” και υποταγές σε κάθε είδους συμφέροντα και σε ...ρυμουλκήσεις κομματικών πατρόνων.

Θα δώσουμε τη δυνατότητα έκφρασης στη νεολαία και σε όλους τους φορείς του τόπου

σημαδεύοντας την πορεία μας με καινοτομίες που θα αρέσουν και θα ξανακάνουν το Ραδιόφωνο στενό φίλο και απαραίτητο σύντροφο.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-03-26,13:30:30)